Red Hot Active

gokkast NAMESpeel Red Hot Active in fullscreen

Gokkast Red Hot Active wordt gespeeld op 4 rollen. Zowel het basisspel als het clubspel worden hierop gespeeld. Het clubspel heeft maar liefst 3 inzetkeuzes.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt gespeeld op 1 winlijn over 4 rollen. De DUIVEL-symbolen geven kriskras een mysterieprijs met een maximum van 200 credits. De symbolen moeten wel vanaf de eerste rol in zicht zijn om een winnende combinatie te maken. De winnende combinaties zijn dus: DUIVEL-symbolen op rol 1 en 2, op rol 1, 2 en 3 en op alle 4 de rollen.

Er is verder een autoholdfunctie aanwezig, die gunstige posities van rollen vasthoudt voor een grotere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden middels de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen worden gespaard via de TO-CLUBMETER-knop of toegevoegd worden aan de creditmeter via de COLLECT-knop.

Bij voldoende punten op de clubmeter wordt het clubspel automatisch gestart. Door op de CHOOSE-BET-knop te drukken, kan er alsnog voor het basisspel gekozen worden. Deze knop bepaalt tevens de inzetkeuze tijdens het clubspel.

Gokkast Red Hot Active Clubspel

Tijdens het clubspel kan er gekozen worden uit 3 inzetmogelijkheden, namelijk 5, 10 en 20 credits. Bij zowel inzet 5 als 10 credits wordt er op 10 winlijnen gespeeld en wordt hetzelfde prijstabel gehanteerd.

Het verschil is dat bij inzet 10 de SAVE-feature actief is. Dat wil zeggen dat de DUIVEL-symbolen die op elke rol verschijnen, worden gespaard. De corresponderende lichten zullen dan worden opgelicht.

Let op: gewonnen prijzen tijdens het sparen van DUIVEL-symbolen zorgen ervoor dat de gespaarde symbolen verloren gaan. Er moet dan opnieuw worden begonnen met sparen.

Inzet 20
Bij inzet 20 credits wordt er met een andere prijstabel gespeeld met nog hogere prijzen.

Extra Feature

Het extra spelletje kan tijdens het clubspel geactiveerd worden door 4 opgelichte DUIVEL-symbolen. Tijdens dit spel zijn alle DUIVEL-symbolen wild, wat betekent dat ze voor elk ander symbool tellen. Elke rol heeft maar liefst 3 DUIVEL-symbolen, wat grote kansen oplevert voor hoge uitbetalingen. Het spel eindigt zodra de duivel met zonnebril op de vierde rol verschijnt.

Credits van de clubmeter kunnen verplaatst worden naar de creditmeter via de COLLECT-knop.