Red White Blue

gokkast Red White BlueSpeel Red White Blue in fullscreen

Gokkast Red White Blue is een vrij eenvoudige automaat met 3 rollen voor het basisspel en 3 rollen voor het clubspel. In het clubspel zijn 2 inzetmogelijkheden beschikbaar.

Basisspel

In het basisspel wordt gespeeld met 1 winlijn voor 1 credit per spin. Uitzondering hierop zijn de RED-WHITE-BLUE-symbolen die kriskras een mysterieprijs geven tussen de 12 en 100 credits. Dit houdt in dat ze enkel in beeld hoeven te verschijnen om een winnende combinatie te maken.

Er is in het basisspel een autoholdfunctie aanwezig die gunstige posities van rollen automatisch vasthoudt voor een grotere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden middels de RESET-knop. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden via de HEAD- en TAIL-functie of aan de creditmeter toegevoegd worden via de TAKE-WIN-knop.

Gokkast Red White Blue Clubspel

Bij voldoende gewonnen credits kan er ook gekozen worden om het clubspel te spelen via de PLAY-x4- en PLAY-x8-knoppen. Er wordt dan respectievelijk met inzet 4 credits of inzet 8 credits gespeeld. Bij inzet 8 credits zijn de prijzen verdubbeld.

De supermeter in het clubspel kan een maximum van 2000 credits bevatten. Gebruik de TAKE-WIN-knop om punten van de supermeter naar de creditmeter te verplaatsen.