Red Yellow

gokkast Red YellowSpeel Red Yellow in fullscreen

Gokautomaat Red Yellow heeft een basisspel en een clubspel die beiden op een eigen set rollen gespeeld worden. Daarnaast is er een bonusspel die zeer winstgevend kan zijn.

Basisspel van Gokkast Red Yellow

Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn voor 1 credit per speelbeurt. Uitzondering hierop zijn de KROON-symbolen die kriskras een mysterieprijs geven. KROON-symbolen op de eerste twee rollen geven een prijs tussen de 2 en 100 credits, terwijl KROON-symbolen op alledrie de rollen een prijs geven tussen de 4 en 200 credits.

Verder is er in het basisspel een autoholdfunctie aanwezig, die gunstige posities van rollen automatisch vasthoudt voor een betere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden via de CANCEL-knop.

Gewonnen prijzen kunnen worden gegokt via de GAMBLE-knop of toegevoegd worden aan de creditmeter via de COLLECT-knop. Om de gewonnen credits naar de clubmeter te verplaatsen dient op de SAVE-knop gedrukt te worden.

Gokkast NAME Clubspel

Met de CHOOSE-GAME-knop kan er gekozen worden tussen het basisspel en het clubspel. Het clubspel wordt op de bovenste drie rollen gespeeld met een inzet van 5 of 10 credits per spin en de symbolen geven kriskras in zicht een prijs.

Er zijn in het clubspel twee tabellen aanwezig waaruit een keuze gemaakt moet worden. Een tabel met voornamelijk rode symbolen en een tabel met voornamelijk gele symbolen. Deze keuze wordt bepaald middels de RED/YELLOW-knop die naast de START-knop zit. Bovendien is er een scherm aanwezig waarop bijgehouden wordt hoeveel er met de rode en gele symbolen gewonnen is. De inzetkeuze wordt bepaald middels de BET-5/10-knop.

Bonusspel

Het lucratieve bonusspel kan geactiveerd worden tijdens het clubspel, indien er met een inzet van 10 credits wordt gespeeld en er 3 RED-YELLOW-symbolen in zicht verschijnen. Zodra het bonusspel wordt geactiveerd, moet er twee keer op de START-knop gedrukt worden om te bepalen hoeveel bonus games er worden gespeeld. Het minimum is 4 bonus games en het maximum is 8 bonus games. Tijdens de bonus games zijn de BAR-symbolen wild, dat wil zeggen dat ze voor elk ander symbool tellen met uitzondering van de RED-YELLOW-symbolen.

Met de CHOOSE-POT-knop kan er een keuze worden gemaakt uit de potten van de clubmeter en met de TAKE-POT-knop kunnen de credits ervan verplaatst worden naar de creditmeter.