Reel-o-Matic

gokkast Reel-o-MaticSpeel Reel-o-Matic in fullscreen

Gokkast Reel-O-Matic is een eenvoudige, maar leuke speelautomaat. Het bestaat uit 4 rollen waarop zowel het basisspel als het clubspel gespeeld wordt. Winnende combinaties kunnen kriskras gemaakt worden in beide spellen. Tijdens het clubspel kunnen free spins gewonnen worden.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt op 4 rollen gespeeld. Winnende combinaties kunnen kriskras gemaakt worden. Rollen kunnen bij deze gokkast echter niet vastgehouden worden.

Gewonnen credits kunnen op de clubmeter gespaard worden met de SAVE-knop of aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop.

Er is ook een unieke gokfunctie aanwezig, die de speler een beoogde prijs laat kiezen om voor te gokken. Gebruik de CHOOSE-GAMBLE-knop om een gewenste prijs te kiezen. Probeer die prijs vervolgens te winnen met behulp van de GAMBLE-knop. Zo kan er bijvoorbeeld een poging gewaagd worden om een gewonnen prijs van 4 credits meteen naar 200 credits te gokken.

Clubspel

Het clubspel kan gespeeld worden met inzet 5, 10 of 20 credits per spin. Gebruik de CHOOSE-BET-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel met de verschillende inzetten. Elke inzet heeft een eigen prijstabel. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen.

Alle prijzen mogen kriskras gemaakt worden. Uitzondering hierop zijn de STER-symbolen, die moeten op een van de 3 winlijnen verschijnen. Hierdoor zal het bonusspel geactiveerd worden.

Gokkast Reel-o-Matic Bonusspel

Tijdens het clubspel kan het bonusspel geactiveerd worden door een winnende combinatie met een STER-symbool. Het bonusspel bestaat uit 5 free spins en alle gewonnen prijzen gedurende het bonusspel worden verdubbeld.