Reelcash

gokkast ReelcashSpeel Reelcash in fullscreen

Gokkast Reelcash heeft twee verschillende spellen, namelijk het basisspel en het cash-spel. Het basisspel heeft bovendien een spaarsysteem voor REELCASH-symbolen die extra credits kunnen opleveren.

Basisspel van gokkast Reelcash

Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn voor 1 credit per spin. De autoholdfunctie houdt gunstige posities van rollen automatisch vast voor een grotere winkans op de volgende spin.Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden via de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen tot maximaal 200 credits gegokt worden met de HEAD- en TAIL-knoppen. Met de CASHMETER-knop kunnen credits naar de CASH-meter verplaatst worden, terwijl de TAKE-WIN-knop ze naar de creditmeter verplaatst. Bij 200 credits worden de credits automatisch naar de creditmeter verplaatst.

Mystery

Mocht er na een spin in het basisspel geen prijs gewonnen worden, maar zijn er wel REELCASH-symbolen in zicht op rollen 1 en 3 of alledrie de rollen, dan worden ze aan de desbetreffende kolommen in de winbank toegevoegd. Zodra een kolom vol raakt, wordt er een mysteryprijs tussen de 4 en 200 credits gewonnen. Een horizontale lijn van REELCASH-symbolen in de winbank heeft voorrang en geeft recht op 2 credits die ten minste 1 keer gegokt moet worden.

Cash Spel

Voor het cash-spel worden de bovenste rollen gebruikt. Hierop staan biljetten van verschillende waardes en vraagtekens. Het aantal actieve winlijnen wordt bepaald door de inzetkeuze. De biljetten geven kriskras prijs op de actieve winlijnen. Bij inzet 4 credits is er maar 1 winlijn actief, bij 8 en 16 credits zijn er respectievelijk 2 en 3 winlijnen actief. Tijdens het cash-spel kunnen geen rollen vastgehouden worden.

Een VRAAGTEKEN-symbool geeft een mysteryprijs van tussen de 4 en 100 credits bij inzet 4 en een prijs tussen de 8 en 100 credits bij inzet 8 en 16 credits.

De cashmeter heeft een maximum van 200 credits. Zodra dit aantal bereikt wordt, worden de credits automatisch naar de creditmeter verplaatst. Met de COLLECT-CASHMETER-knop kunnen credits op elk moment handmatig naar de creditmeter verplaatst worden.