ReelMagic

gokkast Reel MagicSpeel ReelMagic in fullscreen

ReelMagic is een gokautomaat met twee setjes van drie rollen. De onderste drie rollen worden voor het basisspel gebruikt en de bovenste drie voor het clubspel met meerdere inzet keuzes.

Basisspel

Bij ReelMagic speel je het basisspel voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Er is echter een zogenaamde kriskrasfunctie aanwezig in het basisspel, die willekeurig wordt geactiveerd. Zodra dit gebeurt, licht het KRISKRAS-symbool op. Dit betekent dat tijdens de huidige spin winnende combinaties ook kriskras worden gegeven.

Naast de kriskrasfunctie is er ook een auto-hold-functie ingebouwd die gunstige posities van rollen vasthoudt voor een betere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden via de RESET-knop. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden.

Gewonnen credits kunnen met de GAMBLE-knop verdubbeld worden tot een maximum van 200 credits of verplaatst worden naar de clubmeter met de SAVE-knop. Met de COLLECT-knop worden de gewonnen credits aan de creditmeter in het basisspel toegevoegd.

Gokkast ReelMagic Clubspel

Via de CHANGE-BET-knop kan het clubspel bereikt worden en met deze knop wordt ook de inzetkeuze bepaald. Hoe hoger de inzet, hoe meer symbolen er geactiveerd worden op de rollen. Dit houdt in dat er meer prijzen te winnen zijn bij een hogere inzetkeuze. Het prijzentabel blijft hetzelfde, maar er zijn meer winnende combinaties te maken bij een hogere inzet.

Inzet 4 credits is de laagste inzetmogelijkheid en hierbij wordt gespeeld met het minimale aantal symbolen. Bij inzet 8 worden er extra kers- en DRUIF-symbolen toegevoegd, bij inzet 12 extra BEL- en MELOEN-symbolen en bij de maximale inzet van 16 credits worden extra BAR7-, BAR- en 7-symbolen toegevoegd voor de grootste winkansen.

In het clubspel worden de winnende combinaties kriskras gegeven, wat neerkomt op een totaal van 27 winlijnen. Credits in het clubspel kunnen toegevoegd worden aan de creditmeter met de COLLECT-knop.