Revolution

gokkast RevolutionSpeel Revolution in fullscreen

Gokkast Revolution bestaat uit 4 rollen, waarop het basisspel en het clubspel gespeeld worden. Er zijn 4 verschillende inzetten in het clubspel mogelijk. Het bonusspel kan tijdens inzet 20 of 40 geactiveerd worden en heeft een hoofdprijs van maar liefst 1000 credits!

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt op 4 rollen gespeeld. Winnende combinaties kunnen op de eerste en de laatste 3 rollen gemaakt worden. De STER-symbolen geven bij een winnende combinatie een mysterieprijs.

De HOLD-knoppen kunnen gebruikt worden om gewenste rollen vast te houden. Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een hogere winkans. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen met de HEAD- en TAIL-knoppen gegokt worden. Verplaats de credits naar de clubmeter met de TO-CLUBMETER-knop of naar de creditmeter met de COLLECT-knop.

Clubspel

Het clubspel kan gespeeld worden met inzet 5, 10, 20 of 40 credits per spin. Gebruik de CHOOSE-BET-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel met de verschillende inzetten.

Inzet 5 wordt op de eerste 3 rollen gespeeld. Inzet 10 gebruikt alle rollen voor nog meer kans op een winnende combinatie. Dezelfde rollen en winkansen worden gebruikt bij inzet 20, maar nu kan het bonusspel geactiveerd worden door 2 opgelichte REVOLUTION-symbolen.

Bij inzet 40 hoeft er maar 1 REVOLUTION-symbool op te lichten om het bonusspel te starten. Bovendien kan er bij deze inzet veel hogere prijzen gewonnen worden.

Gokkast Revolution Bonusspel

Het bonusspel wordt geactiveerd door een REVOLUTION-symbool op de winlijn van de laatste rol. Bij inzet 20 zal dit 2 keer moeten gebeuren, bij inzet 40 slechts 1 keer.

Zodra het bonusspel geactiveerd is, zal het rad automatisch draaien en stoppen op een prijs. Deze credits zullen automatisch aan de clubmeter toegevoegd worden.