Revolving Wheel

gokkast Revolving WheelSpeel Revolving Wheel in fullscreen

Revolving Wheel is een gokkast met 4 rollen waarop zowel het basisspel als het clubspel gespeeld worden. Het clubspel kent maar liefst 4 inzetkeuzes, namelijk 5, 10, 20 of 40 credits per spin.

Basisspel

Tijdens het basisspel wordt er op 1 winlijn gespeeld voor 1 credit per spin. Winnende combinaties van 3 symbolen worden zowel van links naar rechts als andersom gegeven. STER-symbolen geven recht op een mysterieprijs van minimaal 2 credits bij 2 stersymbolen, minimaal 8 credits bij 3 stersymbolen en bij 4 STER-symbolen zelfs een prijs van minimaal 20 credits.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een grotere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de HEAD- en TAIL-knoppen of aan de clubmeter toegevoegd worden met de TO-CLUBMETER-knop. Druk op de COLLECT-knop om de gewonnen credits aan de creditmeter toe te voegen.

Gokkast Revolving Wheel Clubspel

Het clubspel kan bereikt worden via de CHOOSE-BET-knop. Hiermee wordt tevens de inzetkeuze bepaald. Er kan gespeeld worden voor 5, 10, 20 of 40 credits per spin in het clubspel. Alleen bij inzet 20 of 40 credits kan het bonusspel, REVOLVING WHEEL, geactiveerd worden.

Bij inzet 5 credits wordt er op 3 rollen gespeeld en kunnen er slechts winnende combinaties met 3 gelijke symbolen gemaakt worden. Vanaf inzet 10 credits wordt er op 4 rollen gespeeld en kunnen er grotere prijzen gewonnen worden.

Bij inzet 20 credits kan het bonusspel geactiveerd worden door beide REVOLVING-WHEEL-lampjes op te laten lichten. Elke keer dat er een REVOLVING-WHEEL-symbool op de laatste rol verschijnt, wordt er een lamp opgelicht.

Bij inzet 40 credits wordt er een hogere prijstabel gehanteerd voor dezelfde winnende combinaties en hoeft er maar 1 lampje opgelicht te worden om het bonusspel te activeren.

Revolving Wheel bonus
Zodra deze extra feature geactiveerd is, gaat het rad vanzelf draaien en stopt het op de gewonnen prijs.

Met de COLLECT-knop worden de credits van de hoogste pot naar de creditmeter verplaatst.