Roman Palace

gokkast Roman PalaceSpeel Roman Palace in fullscreen

Fruitautomaat Roman Palace is een vrij eenvoudige gokkast met twee verschillende sets van drie rollen. Een voor het basisspel en een voor het clubspel met twee inzetmogelijkheden.

Basisspel

Het basisspel op Roman Palace is heel simpel. Er wordt gespeeld op 1 winlijn en voor 1 credit per spin. Drie Romeinse munten in zicht geven een prijs van 20 credits.

De autoholdfunctie in het basisspel houdt gunstige posities van rollen automatisch vast voor een grotere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de GAMBLE-knop of aan de clubmeter toegevoegd worden met de SAVE-knop. Met de COLLECT-knop kunnen gewonnen credits naar de creditmeter verplaatst worden.

Gokkast Roman Palace Clubspel

Via de CHOOSE-GAME-knop kan het clubspel van Roman Palace bereikt worden en tevens de inzetkeuze bepaald worden. Er zijn namelijk twee inzetmogelijkheden in het clubspel van deze gokkast. Bij zowel inzet 5 als 20 credits wordt er op de bovenste drie rollen van deze gokautomaat gespeeld met 5 winlijnen. Bij inzet 20 hoort een andere prijstabel, waarbij meer prijzen te winnen vallen en de prijzen veel hoger zijn. Zo geven drie rode of blauwe zevens een mysterieprijs van tussen de 200 en 1000 credits en zijn drie CASH-symbolen zelfs goed voor een gegarandeerde 1000 credits.