Romanus

gokkast RomanusSpeel Romanus in fullscreen

Gokkast Romanus heeft een heel eenvoudig basisspel en een clubspel met 4 verschillende inzetten. Er is in het clubspel een nudgefunctie aanwezig.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt gespeeld op de onderste 3 rollen met 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de ROMANUS-symbolen die goed zijn voor 20 credits, wanneer er 3 van in zicht zijn.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een hogere winkans. Gewenste rollen kunnen handmatig vastgehouden worden door de HOLD-knoppen te gebruiken. Vastgehouden rollen kunnen weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Het basisspel heeft geen gokfunctie. Gewonnen credits kunnen op de clubmeter gespaard worden met de TO-CLUBMETER-knop of aan de creditmeter toegevoegd worden met de TAKE-WIN-knop.

Clubspel

Het clubspel wordt op de bovenste rollen gespeeld met 5 winlijnen. Gebruik de CHOOSE-GAME-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel. Met deze knop kan tevens de inzet in het clubspel bepaald worden. Er kan gekozen worden voor inzet 5, 10, 20 of 40 credits per spin. De prijzen zijn voor elke inzet hetzelfde.

Gokkast Romanus Bonusspel

Het bonusspel bestaat uit een nudgefunctie, die automatisch naar een winnende combinatie kan draaien.

Naast elke rol in het clubspel kunnen nummers verschijnen die het aantal beschikbare nudges bepalen. Met elke nudge kan een rol 1 plaats draaien. Bij voldoende beschikbare nudges, zal er automatisch naar een winnende combinatie gedraaid worden. Hoe meer actieve nummers, hoe meer nudges en dus ook meer kans op een prijs.

Bij inzet 10 zijn alleen de nummers op rol 1 actief. Bij inzet 20 zijn de nummers op rollen 1 en 2 actief. De maximale inzet van 40 credits activeert de nummers op alle rollen, voor het hoogst mogelijke aantal nudges.