Runner Unlimited

gokkast Runner UnlimitedSpeel Runner Unlimited in fullscreen

Runner Unlimited is een fruitautomaat met een basisspel en een bovenspel met twee inzetmogelijkheden. Deze gokautomaat is weer een variatie op de populaire Random Runner gokkast.

Basisspel

Het basisspel van Runner Unlimited is typisch voor alle ‘Runner’ gokkasten met KROON-symbolen die kriskras een mysterieprijs geven. De rest is ook hetzelfde gebleven zoals het spelen op 1 winlijn voor 1 credit per spin. De oude vertrouwde autoholdfunctie zorgt er nog steeds voor dat gunstige posities van rollen automatische vastgehouden worden voor een grotere winkans op de volgende spin. Ook de gokfunctie om gewonnen credits te verdubbelen met de GAMBLE-knop zijn de makers niet vergeten.

Zoals gezegd kunnen gewonnen credits gegokt worden met de GAMBLE-knop. Druk op COLLECT om ze aan de creditmeter toe te voegen en op START om ze naar de clubmeter te verplaatsen. Bij 4 of meer credits op de clubmeter wordt het bovenspel automatisch geactiveerd. De inzetkeuze wordt bepaald door de hoeveelheid credits op de winbank, maar deze kan ook handmatig gewijzigd worden. Zodra de inzetkeuze handmatig is gewijzigd, zal het spel niet meer automatisch gewijzigd worden.

Gokkast Runner Unlimited Clubspel

Het clubspel, of het bovenspel, wordt op de bovenste set rollen gespeeld en heeft twee inzetmogelijkheden namelijk inzet 5 of 10 credits per spin. Per spin in het clubspel gaat er 1 credit van de creditmeter af. Er wordt bij zowel inzet 5 als 10 credits met 5 winlijnen gespeeld en met dezelfde prijstabel.

Runner Unlimited Bonusspel

Bij inzet 10 wordt de vierde rol geactiveerd, welke gaat draaien bij drie BONUS-symbolen in zicht op de eerste drie rollen. Door op start te drukken, zullen de eerste drie rollen een winnende combinatie geven en zal de vierde rol 50% kans geven op het EXTRA-BONUS-symbool. Als deze op de vierde rol verschijnt, zal het bonusspel herhaald worden.

Er zijn 50 potten actief op Runner Unlimited die automatisch geleegd zullen worden bij 200 credits of meer. Met de CHOOSE-POT-knop kan een pot gekozen worden, waarvan de credits verplaatst kunnen worden naar de creditmeter met de TAKE-POT-knop.