Running Wild

gokkast Running WildSpeel Running Wild in fullscreen

Gokkast Running Wild bestaat uit een basisspel en een clubspel met 2 verschillende inzetmogelijkheden. Er is in het clubspel een vierde rol met alleen maar jokers aanwezig.

Basisspel

Het basisspel wordt op de onderste set van 3 rollen gespeeld. Elke spin kost 1 credit en winnende combinaties moeten op een winlijn gemaakt worden. Uitzondering hierop zijn de KROON-symbolen, die kriskras in beeld een prijs van 20 credits geven.

De autoholdfunctie houdt gunstige posities van rollen automatisch vast. Met de RESET-knop kunnen vastgehouden rollen weer vrijgegeven worden. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden.

Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop en aan de clubmeter met de SAVE-knop.

Gokkast Running Wild Clubspel

Bij voldoende credits op de creditmeter kan het clubspel gestart worden. Gebruik de CHOOSE-BET-knop om tussen het basisspel en het clubspel te schakelen en tevens de inzet te bepalen in het clubspel. Er kan met inzet 5 of 20 credits per spin gespeeld worden.

Bij inzet 5 credits wordt op de eerste 3 rollen gespeeld en met 5 winlijnen.

Bij inzet 20 wordt ook de vierde rol met alleen jokers actief. Deze JOKER-symbolen gelden voor elk ander symbool, waardoor de kans op een winnende combinatie veel groter wordt.

Gebruik de CHOOSE-POT-knop in combinatie met de COLLECT-knop om credits van een van de 8 potten naar de creditmeter te verplaatsen.