Sea Battle

gokkast Sea BattleSpeel Sea Battle in fullscreen

Gokkast Sea Battle is een aparte speelautomaat met 5 rollen. Hierop wordt zowel het basisspel als het clubspel gespeeld. Het bonusspel heet Torpedo Attack en kan leuke prijzen opleveren.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt gespeeld met 1 winlijn. Hiervoor worden de eerste 3 rollen gebruikt.

Dit spel is enorm simpel en heeft haast geen opties. Er kunnen geen rollen vastgehouden worden en er is geen gokfunctie aanwezig. Druk op de START-knop om het basisspel te spelen en om credits te verzamelen. Gewonnen credits kunnen op de clubmeter gespaard worden met de SAVE-knop of aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop.

Clubspel

Het clubspel kan bereikt worden via de CHOOSE-BET-knop. Gebruik deze knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel met de verschillende inzetten. Er kan in het clubspel gespeeld worden met inzet 5, 10 of 20 credits per spin. De bijbehorende prijzen zullen automatisch opgelicht worden.

Inzet 5 wordt gespeeld op 3 rollen met 5 winlijnen. Inzet 10 wordt gespeeld op 4 rollen met 10 winlijnen. Inzet 20 wordt gespeeld op 5 rollen met 15 winlijnen. Het bonusspel kan alleen bij deze inzet geactiveerd worden. Hiervoor moeten er 5 VLAG-symbolen in zicht verschijnen.

Gokkast Sea Battle Bonusspel

Bij activatie van het bonusspel wordt er meteen 100 credits gewonnen. Vervolgens moet er met de START-knop een torpedo gekozen worden. Een torpedo met een actieve lading zal het schip raken en een gegarandeerde prijs opleveren. Bovendien mag er nadien opnieuw een torpedo gekozen worden. Het bonusspel stopt wanneer er een lege torpedo gekozen wordt.