Seven Hot

gokkast Seven HotSpeel Seven Hot in fullscreen

Gokkast Seven Hot, ook bekend als Hot 7’s, is een fruitautomaat met drie rollen. Hierop worden zowel het basisspel als het clubspel gespeeld. De sevens zullen in beide spellen een grote rol spelen om punten te vergaren.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden via de COLLECT/RESET-knop, gegokt worden via de KOP/MUNT-knoppen en aan de clubmeter toegevoegd worden middels de START/TO CLUBMETER-knop.

Als er tijdens het basisspel een 7 op de winlijn verschijnt, licht er een 7 op naast de rollen op de corresponderende positie. Wanneer er drie 7’s opgelicht zijn, wordt er een prijs gewonnen. Drie rode 7’s levert 40 credits op, drie blauwe 7’s 10 credits en drie verschillende 7’s leveren 2 credits op.

Let op, bij een winnende combinatie tijdens het bassisspel, worden de opgelichte 7’s gedoofd.

Gokkast Seven Hot Clubspel

Met de CHOOSE-BET-knop kan er gekozen worden uit het basisspel en het clubspel met inzet 5 of inzet 10 credits. Beide inzetten worden op 5 winlijnen gespeeld en hebben hetzelfde prijstabel.

Bij inzet 10 is er echter een MATRIX actief waarin 7’s opgelicht worden, zodra er 7’s op de corresponderende posities op de rollen verschijnen. Elke lijn met 3 blauwe 7’s leveren 20 credits op, elke lijn met 3 rode 7’s leveren 50 credits op. In deze matrix worden de opgelichte 7’s niet gedoofd bij een winnende combinatie tijdens het clubspel.