Shaolin Path

gokkast Shaolin PathSpeel Shaolin Path in fullscreen

Gokkast Shaolin Path bestaat uit een basisspel en een clubspel met elk hun eigen rollen. Het basisspel is van alle standaard opties voorzien en het clubspel heeft leuke extra functies.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt op de onderste rollen gespeeld met 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de JACKPOT-symbolen die kriskras een mysterieprijs opleveren.

Gunstige posities van rollen worden door de autoholdfunctie automatisch vastgehouden voor een hogere winkans. Gewenste rollen kunnen ook handmatig vastgehouden worden met de HOLD-knoppen. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de HEAD- en TAIL-knoppen, of op de clubmeter gespaard worden met de SAVE-knop. Voeg ze aan de creditmeter toe met de COLLECT-knop.

Clubspel

Gebruik de CHOOSE-BET-knop om het clubspel te bereiken. Met deze knop kan geschakeld worden tussen het basisspel en het clubspel met de verschillende inzetten. Het clubspel wordt op de bovenste rollen gespeeld. Alle winnende combinaties kunnen kriskras gemaakt worden.

Er kan in het clubspel met inzet 8 of 16 credits per spin gespeeld worden. Elke inzet heeft een eigen prijstabel.

Met elk KRALEN-symbool in zicht zet de student een stap in de richting van de Shaolin meester op de SHAOLIN-PATH-ladder. Hoe hoger de rang van de student, hoe langer het bonusspel zal duren. Elke gewonnen prijs zorgt er echter voor dat de student opnieuw moet beginnen.

Gokkast Shaolin Path Bonusspel

Het bonusspel wordt gestart, wanneer er 3 SHAOLIN-symbolen van dezelfde kleur zijn gespaard. Er zijn SHAOLIN-symbolen in 2 verschillende kleuren op diverse andere symbolen geplaatst.

Elk KRALEN-symbool in zicht levert dan een extra prijs op. Deze prijs kan oplopen bij een combinatie van meerdere KRALEN-symbolen.

Hoe lang het bonusspel actief is, hangt af van de rang van de student op de SHOALIN-PATH-ladder.