Silver Streak

gokkast Silver StreakSpeel Silver Streak in fullscreen

Silver Streak bestaat zoals de meeste gokkasten uit een basisspel en een bovenspel. Beide spellen hebben een eigen set van drie rollen waarop gespeeld wordt. In het clubspel worden de winnende combinaties kriskras gegeven.

Basisspel

Het basisspel op gokkast Silver Streak wordt op de onderste set rollen gespeeld. Voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de TAKE-WIN-knop of aan 1 van de 40 clubmeters met de SAVE-knop. Met de GAMBLE-knop kan geprobeerd worden de gewonnen credits te verdubbelen. Twee gewonnen credits kunnen gegokt worden naar 5 credits (40% kans) of verloren worden (60% kans).

De ingebouwde autoholdfunctie houdt gunstige posities van rollen vast voor een grotere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gokkast Silver Streak Clubspel

Bij voldoende credits op de clubmeter(s) kan het clubspel gespeeld worden. Dit wordt gespeeld op de bovenste set van 3 rollen. Er kan gespeeld worden voor 5 of 10 credits per spin, waarbij er altijd 1 credit van de creditmeter gebruikt wordt. Via de CHOOSE-GAME-knop kan bepaald worden welk spel gespeeld wordt en met welke inzet.

Inzet 5 credits
Bij inzet 5 credits worden er 4 credits van de clubmeter en 1 credit van de creditmeter gebruikt. Er wordt gespeeld op 3 rollen en de winnende combinaties worden kriskras gegeven. Bovendien wordt het STREAK-symbool als joker gebruikt op de middelste rol. Deze telt dan voor elk ander symbool om een winnende combinatie te maken.

Inzet 10 credits
Inzet 10 credits heeft hetzelfde prijstabel als inzet 5 credits, maar nu zijn de Streak-symbolen op alle rollen ‘wild‘.

De clubmeter kan maximaal 200 credits bewaren, zodra dit maximum bereikt of overschreden wordt, zal de hoogste meter de credits naar de creditmeter verplaatsen. Gewonnen credits boven de 200 zullen nooit verloren gaan. Credits van de clubmeter(s) kunnen met de COLLECT-knop naar de creditmeter verplaatst worden.