Simply Wild

gokkast Simply WildSpeel Simply Wild in fullscreen

Simply Wild is een fruitautomaat met weinig fratsen. Het basisspel is heel eenvoudig en het clubspel is ook niet ingewikkeld. Beide spellen worden op aparte setjes van rollen gespeeld.

Basisspel

Het basisspel wordt op de onderste set rollen gespeeld en kost 1 credit per spin. Hierbij wordt er op 1 winlijn gespeeld, met uitzondering van de KROON-symbolen die kriskras een mysterieprijs opleveren. Bij KROON-symbolen op de 1e en 2e rol tussen 2 en 50 credits, bij kroonsymbolen op alledrie de rollen tussen 5 en 100 credits.

Gewonnen prijzen tot 2 credits worden automatisch verdubbeld of verloren via de gokfunctie. Andere gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden via de COLLECT-knop, aan de clubmeter via de SAVE-knop of gegokt worden via de KOP- en MUNT-knoppen.

Gokkast Simply Wild Clubspel

Bij voldoende punten op de clubmeter kan het clubspel gespeeld worden. Door middel van de CHOOSE-BET-knop kan er tussen het basisspel en het clubspel geschakeld worden. Tevens wordt via deze knop de inzetkeuze bepaald in het clubspel.

Inzet 5
Indien er gekozen wordt voor een inzet van 5 credits in het clubspel, wordt er met 5 winlijnen gespeeld op 3 rollen.

Inzet 10 met jokers
Bij inzet 10 credits wordt er ook met 5 winlijnen gespeeld op 3 rollen, maar worden de STER-symbolen wild. Dat wil zeggen, dat ze als joker gebruikt worden, waarbij ze voor elk ander symbool tellen om een winnende combinatie maken.

Inzet 10 zonder jokers
Bij deze inzetkeuze wordt er ook met een inzet van 10 credits per spin gespeeld, maar dit keer zonder jokers en met 10 winlijnen op 4 rollen.

Inzet 20
Dit is de hoogste inzetkeuze die gemaakt kan worden. Bij deze inzet wordt er op 4 rollen gespeeld met 10 winlijnen en alle jokers geactiveerd. De STER-symbolen op alle vier rollen zijn dus wild.

Het clubspel wordt altijd gespeeld met dezelfde prijstabel, ongeacht de inzetkeuze. Credits kunnen van de clubmeter naar de creditmeter verplaatst worden via de TAKE-CLUBMETER-knop.