Sky High

gokkast Sky HighSpeel Sky High in fullscreen

Gokkast Sky High bestaat uit een basisspel met alle standaard opties en een clubspel met 2 inzetten. Het LUCHTBALLON-symbool heeft een bijzondere functie in beide spellen.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt op de onderste rollen gespeeld met 1 winlijn. Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een hogere winkans. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden. Vastgehouden rollen kunnen weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de HEAD- en TAIL-knoppen. Voeg de credits toe aan de clubmeter met de SAVE-knop of aan de creditmeter met de COLLECT-knop.

Als het LUCHTBALLON-symbool op de winlijn verschijnt, zal de ster oplichten. Dit is ter indicatie van het bonusspelletje dat gespeeld zal worden. Ten tweede zal het LUCHTBALLON-symbool wild zijn en op de winlijn blijven tijdens elke spin. Elke eventuele prijs kan genomen worden of er kan verder gespind worden. Het bonusspel stopt wanneer er een prijs genomen wordt of wanneer er een ZAND-symbool op de winlijn verschijnt.

Clubspel

Het clubspel wordt op de bovenste rollen gespeeld. Gebruik de CHOOSE-BET-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel. Met deze knop kan tevens de inzet van het clubspel bepaald worden.

Er kan tussen inzet 10 of 20 credits per spin gekozen worden. Beide inzetten hebben een eigen prijstabel. Alle winnende combinaties kunnen kriskras gemaakt worden.

Gebruik de COLLECT-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsten.

Gokkast Sky High Bonusspel

Het bonusspel wordt geactiveerd door een LUCHTBALLON-symbool op de winlijn. Dit symbool zal de volgende spin blijven staan en voor elk ander symbool tellen. Dit blijft doorgaan, totdat er een ZAND-symbool op de winlijn verschijnt. In de tussentijd kunnen meerdere prijzen gewonnen worden met behulp van deze joker.