Sochi

gokkast SochiSpeel Sochi in fullscreen

Gokkast Sochi heeft alleen een clubspel met 4 inzetmogelijkheden, namelijk inzet 5, 10, 20 en 40 credits. Het wordt gespeeld op 2 sets van 4 rollen.

Gokkast Sochi Spelregels

Er zijn 2 setjes van 4 rollen met elk 16 winlijnen. Bij alle inzetkeuzes hoort hetzelfde prijzentabel, de prijzen worden dus niet hoger naar mate de inzet verhoogd wordt. Alleen de actieve winlijnen worden meer bij een hogere inzet.

Er wordt dus meer kans gemaakt op een winnende combinatie door extra winlijnen. Bij de hoogste inzet zijn er maar liefst 32 winlijnen actief met een maximale prijs van 1200 credits per spin.

Wanneer een of meerdere potten de 200 credits bereiken, dan worden de credits in de betreffende pot(ten) verplaatst naar de creditmeter. Dit kan ook handmatig gedaan worden, door eerst een pot te selecteren met de SELECT-METER-knop en daarna op de COLLECT-knop te drukken.

Inzet 5 credits
Inzet 5 wordt gespeeld op de eerste 3 rollen van de onderste set rollen en met 4 winlijnen.

Inzet 10 credits
Inzet 10 activeert de 4e onderste rol en wordt gespeeld met 8 winlijnen.

Inzet 20 credits
Inzet 20 wordt gespeeld op alle onderste rollen met alle 16 winlijnen actief.

Inzet 40 credits
Bij inzet 40 wordt er gespeeld op alle 8 rollen. Dus op zowel de onderste als de bovenste rollen met maar liefst 32 actieve winlijnen. Er kan met inzet 40 credits tot maar liefst 1200 credits in een keer gewonnen worden!