Spectra

gokkast SpectraSpeel Spectra in fullscreen

Fruitautomaat Spectra heeft twee leuke extraatjes in het basisspel. Het clubspel wordt met 4 credits per spin gespeeld. De clubmeter heeft een limiet van 2000 credits.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Gewonnen credits kunnen verdubbeld of verloren worden via de HEAD- en TAIL-knoppen, oftewel de kop- en muntknoppen. Er kan maximaal tot 200 credits gegokt worden via de kop- en muntfunctie. Gewonnen credits kunnen ook aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop of aan de clubmeter met de START-knop.

Extra features
Er zijn 2 extraatjes in het basisspel. De eerste is de mysterieprijs die wordt gegeven zodra er een SPECTRA-symbool op elke rol verschijnt. Deze prijs levert tussen 12 en 100 credits op.

Het tweede extraatje zijn de kersenladders. Telkens wanneer er een KERS-symbool verschijnt, wordt er een stapje omhoog gemaakt in de kersenladder. Hierbij wordt de prijs verhoogd die gewonnen wordt bij de bijbehorende combinatie van 2 of 3 KERS-symbolen.

Gokkast Spectra Clubspel

Het clubspel wordt op de bovenste set van 3 rollen gespeeld op 5 winlijnen. Per spin wordt er 4 credits van de clubmeter gebruikt. De clubmeter heeft een limiet van 2000 credits. Om handmatig van clubspel naar basisspel, of andersom te schakelen, dient op de CHANGE-BET-knop gedrukt te worden. Om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen, kan de COLLECT-knop gebruikt worden.