Stars `n` Bars

gokkast Stars`n`BarsSpeel Stars `n` Bars in fullscreen

Speelautomaat Stars `n` Bars bestaat uit een basisspel en een clubspel met elk een eigen set rollen. Het basisspel wordt op de onderste rollen gespeeld, het clubspel op de bovenste rollen. Deze speelautomaat is ook bekend onder de naam Triple Star. Beide gokkasten zijn identiek, alleen de naam is veranderd om onbekende redenen.

Basisspel

Elke spin in het basisspel kost 1 credit. Er wordt op 3 rollen gespeeld met 1 winlijn. De autoholdfunctie houdt gunstige posities van rollen automatisch vast voor een hogere winkans. Gewenste rollen kunnen met de HOLD-knoppen handmatig vastgehouden worden. Vastgehouden rollen kunnen met de RESET-knop eventueel weer vrijgegeven worden.

Gewonnen credits kunnen naar de clubmeter verplaatst worden met de TO-CLUBMETER-knop of naar de creditmeter met de COLLECT-knop. Gebruik de HEAD- en TAIL-knoppen om te gokken.

Gokkast Stars `n` Bars Bonusspel

Er is in het basisspel een spaarkaart aanwezig, waarop STER-symbolen gespaard worden. Rode en blauwe STER-symbolen die op de rollen in het basisspel verschijnen, worden op de spaarkaart op de corresponderende positie opgelicht.

Bij voldoende sterren op de spaarkaart, kunnen winlijnen gemaakt worden. Elke winlijn heeft 3 sterren van dezelfde kleur. Hoe meer gemaakte winlijnen, hoe hoger de prijs. De hoofdprijs is maar liefst 200 credits. Neem de prijs met de TAKE-STARS-knop of spaar door voor een hogere prijs.

Let op: de spaarkaart wordt geleegd, wanneer er credits worden gewonnen tijdens het basisspel.

Clubspel

Gebruik de CHOOSE-BET-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel. Met deze knop wordt tevens de inzet in het clubspel bepaald.

Het clubspel wordt gespeeld op de bovenste rollen met 3 winlijnen. Er kan gespeeld worden met inzet 5, 10 of 20 credits per spin. Elke inzet heeft een eigen prijstabel die automatisch oplicht. Hoe hoger de inzet, hoe hoger de prijzen. Soms zijn er ook meer winnende combinaties mogelijk bij een hogere inzet.