Steptimer

Gokkast Steptimer is een gokautomaat uit de Timer-reeks, die bestaat uit o.a. de Holdtimer, Multitimer en Wildtimer. Het bijzondere aan deze versie is de NUDGE-functie in het clubspel.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op de onderste rollen en voor 1 credit per spin en met op 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de STER-symbolen die kriskras 20 credits opleveren, indien ze op elke rol in zicht zijn.

Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop en aan de clubmeter met de SAVE-knop. Twee gewonnen credits worden altijd automatisch gegokt naar 4 credits of naar nul.

De autoholdfunctie houdt gunstige posities van rollen vast voor een grotere winkans op de volgende draai. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gokkast Steptimer Clubspel

Met de CHOOSE-GAME-knop kan geschakeld worden tussen het basisspel en het clubspel. Hiermee wordt tevens de inzetkeuze bepaald in het clubspel. Er kan gekozen worden tussen inzet 5 of 40 credits, waarbij er telkens 1 credit van de creditmeter gebruikt wordt.

Bij zowel inzet 5 als 40 credits wordt er gespeeld op de bovenste rollen met 5 winlijnen. Ook de prijzen blijven hetzelfde bij beide inzetkeuzes. Het enige verschil is dat bij inzet 40 credits bij elke spin 3 nudges beschikbaar zijn.

Dit houdt in dat de rollen automatisch (maximaal 3x) verschoven zullen worden, om de hoogste winnende combinatie te maken.

Prijzen van 200 credits of meer worden automatisch naar de creditmeter verplaatst. Hierbij worden credits boven de 200 niet verloren gegaan.

Gebruik de COLLECT-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen.