Sterling

gokkast SterlingSpeel Sterling in fullscreen

Gokkast Sterling is een klassieke fruitautomaat die veel lijkt op onze Lotus gokkast, met wat extra’s. Het is een simpele automaat, maar heel leuk om te spelen.

Basisspel

Het basisspel speelt zich af op de onderste set rollen. Er wordt gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de VRAAGTEGEN-symbolen die kriskras een mysterieprijs opleveren. Bij 2 VRAAGTEKEN-symbolen in zicht op de eerste twee rollen wordt er een prijs gewonnen tussen 4 en 200 credits, bij 3 symbolen op alle rollen een prijs van 20 tot 200 credits.

Gebruik de HOLD-knoppen om gunstige posities van rollen vast te houden voor een betere winkans op de volgende spin. Met de RESET-knop kunnen vastgehouden rollen weer vrijgegeven worden.

Verder is er nog een extraatje in het basisspel aanwezig op de Sterling gokkast. Dat is namelijk de optie om extra holds te sparen. Telkens als er een V-symbool in zicht is op elke rol, wordt er 1 extra hold gespaard. Deze kunnen worden gebruikt om gunstige posities van rollen meerdere malen vast te zetten voor extra winkansen.

Gewonnen credits kunnen tot maximaal 200 credits gegokt worden met de HEAD- en TAIL-knoppen. Druk op de TAKE-WIN-knop om ze aan de creditmeter toe te voegen of op de CLUB-BET-knop om ze naar de clubmeter te verplaatsen. Met deze knop wordt tevens de inzetkeuze bepaald in het clubspel.

Gokkast Sterling Clubspel

Het clubspel wordt gespeeld op de bovenste set rollen met maar liefst 5 winlijnen. Er kan gekozen worden tussen inzet 4 of 8 credits, die allebei een eigen prijstabel hebben. Ook hier zijn er mysterieprijzen te winnen met de VRAAGTEKEN-symbolen. Bij inzet 4 leveren 3 VRAAGTEKEN-symbolen een prijs op tussen 8 en 200 credits, bij inzet 8 is dit tussen 16 en 200 credits.

Het bijzondere aan Sterling is dat je in het clubspel ook gunstige posities van rollen kunt vasthouden voor een grotere winkans. Ze kunnen zelfs ongelimiteerd vastgehouden worden tot de beoogde winnende combinatie gemaakt wordt.

Gewonnen prijzen boven de 200 credits gaan nooit verloren op deze gokkast, maar ze worden wel automatisch naar de creditmeter verplaatst. Gebruik de COLLECT-knop om ze handmatig naar de creditmeter te verplaatsen.