Stonehenge

gokkast StonehengeSpeel Stonehenge in fullscreen

Gokkast Stonehenge bestaat uit een basisspel en een clubspel. Beide spellen worden gespeeld op een eigen set van rollen.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin. Er wordt op de onderste rollen gespeeld met 1 winlijn. Af en toe worden prijzen kriskras gegeven. Het kriskras-lampje zal dan oplichten.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een hogere winkans. Vastgehouden rollen kunnen weer vrijgegeven worden met de RESET-knop. Gebruik de HOLD-knoppen om gewenste rollen handmatig vast te houden.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de HEAD- en TAIL-knoppen. Verplaats de credits naar de clubmeter met de SAVE-knop of naar de creditmeter met de COLLECT-knop.

Gokkast Stonehenge Clubspel

Het clubspel kan bereikt worden via de CHOOSE-BET-knop. Gebruik deze knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel met de verschillende inzetten. Er kan gespeeld worden met inzet 5, 10, 15 of 20 credits per spin.

Het clubspel wordt op de bovenste rollen gespeeld. Alle winnende combinaties mogen kriskras gemaakt worden. De prijstabel van het clubspel geldt voor elke inzet. Vanaf inzet 10 worden er extra symbolen op de rollen actief. Hierdoor wordt de kans op winnende combinaties groter.

Bij inzet 5 worden er geen extra symbolen toegevoegd. Bij inzet 10 worden er KERS- en PERZIK-symbolen toegevoegd. Bij inzet 15 zijn er extra FRAMBOOS- en SCHILD-symbolen actief. Bij inzet 20 worden ook MELOEN- en BAR-symbolen toegevoegd aan de rollen in het clubspel. Bij deze inzet is de kans op een winnende combinatie het grootst.