Supaflush

gokkast SupaflushSpeel Supaflush in fullscreen

Gokkast Supaflush is een aparte kast met leuke extraatjes. Het bestaat uit een basisspel met 4 rollen en een kaartspel. Ook de gokfunctie is bijzonder.

Basisspel van Supaflush

Het basisspel wordt zoals gezegd op 4 rollen gespeeld met 1 winlijn voor 1 credit per spin. Prijzen worden zowel van links naar rechts als andersom gegeven, dus er kan ook gezegd worden dat er met 2 winlijnen gespeeld wordt.

Wheel of Fortune

Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden door op de TAKE-WIN-knop te drukken, of gegokt worden via de GAMBLE-knop. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de Wheel of Fortune, die gaat draaien en uiteindelijk op een symbool stopt. Onder het rad kan gekozen worden op welk symbool of kleur er gegokt wordt. Het actieve symbool verschuift telkens een plek op, dus let goed op of het juiste symbool actief is wanneer er op de GAMBLE-knop gedrukt wordt.

Kaartspel

Verder is er een kaartspel actief, waarbij er een zo lang mogelijke rij van kaarten gemaakt moet worden. Hoe langer de rij, hoe meer punten. Afzonderlijke groepjes kaarten op een rij maken kan ook, de punten worden dan opgeteld. Opgelichte kaarten worden gedoofd bij winst tijdens de gokfunctie. Ook bij inzetten hoger dan x2 vervallen de opgelichte kaarten.

De punten in het kaartspel kunnen genomen worden door op de TAKE-FEATURE-knop te drukken. Met de JOKER-knop kan er een kaart gekozen worden om op te lichten en met de SHUFFLE-CARDS-knop worden de kaarten geschud met hoop op een betere rij kaarten voor meer punten. De JOKER- en SHUFFLE-functie kunnen geactiveerd worden via de Jackpot Ladder

Jackpot Ladder

Een extraatje is de jackpot ladder, die actief wordt zodra er 1 of meerdere getallen op de winlijn verschijnen. Er zijn verschillende functies die geactiveerd kunnen worden via de ladder. Dit wordt bepaald door de som van de getallen op de winlijn.

Is de som bijvoorbeeld 4, dan wordt de BONUS-SPIN-functie geactiveerd. Hierbij wordt kans gemaakt om een stapje hoger in de ladder te komen. Gebruik de BONUS-SPIN-knop om een extra draai te maken in een poging meer getallen op de winlijn te krijgen. Die kunnen namelijk voor extra stappen op de ladder zorgen. De top van de ladder is een jackpot van 200 credits, die wordt bereikt met een som van 12 punten. Tussen de Jackpot en de BONUS-spin zijn extra opties die bij het kaartspel kunnen helpen.