Super Bonus

gokkast Super BonusSpeel Super Bonus in fullscreen

Fruitautomaat Super Bonus heeft 2 setjes van 3 rollen waarop het basisspel en het clubspel gespeeld worden. De bonus matrix is een erg leuke bonusfeature met kans op maximaal 1000 credits.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op de onderste set van 3 rollen. Voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de STER-symbolen die kriskras een mysterieprijs geven tussen 10 en 100 credits.

Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden door op de COLLECT-knop te drukken of aan de clubmeter via de SAVE-knop. Om de gewonnen credits te gokken, kan de GAMBLE-knop gebruikt worden.

Gokkast Super Bonus Clubspel

Via de CHOOSE-BET-knop kan het clubspel bereikt worden. Hiermee wordt tevens de inzetkeuze bepaald in het clubspel. Er kan namelijk met inzet 5 of 10 credits gespeeld worden op de bovenste set van 3 rollen met 5 winlijnen. De bijbehorende prijstabel geldt voor beide inzetkeuzes.

Jokers op alle rollen zijn bij beide inzetkeuzes wild. Dit betekent dat ze voor elk ander symbool tellen, zelfs voor de ster-symbolen wat de kans groter maakt op het bonusspel.

Bonus Matrix

Het bonusspel kan alleen geactiveerd worden door met inzet 10 te spelen in het clubspel. De bonus matrix start zodra er 3 STER-symbolen kriskras in beeld verschijnen. Een joker kan hierbij ook als STER-symbool dienen.

Zodra de bonus matrix geactiveerd is, zullen de bedragen in de matrix gaan knipperen. Druk op de START-knop om te bepalen welke prijs er gewonnen wordt. Er worden maar liefst 5 prijzen gegeven tijdens het bonusspel, waarbij maximaal 1000 credits gewonnen kan worden. De te winnen bedragen zijn 10, 20, 40, 80 en 200 credits.

Gebruik de COLLECT-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen en de CHOOSE-BET-knop om tussen het clubspel en het basisspel te schakelen.