Super Joker

gokkast Super JokerSpeel Super Joker in fullscreen

Gokautomaat Super Joker bestaat uit een basisspel en een clubspel, waarvan het clubspel de absolute hoofdattractie is. De hoogste inzet is 20 credits per draai, waarbij er met maar liefst 108 winlijnen gespeeld wordt over 2 sets van 4 rollen. Bovendien zijn er superveel mysterieprijzen te winnen met de jokersymbolen, die tussen 4 en 200 credits bedragen.

Basisspel

Het basisspel is vrij simpel gehouden. Er wordt voor 1 credit per spin en op 1 winlijn gespeeld. Hiervoor worden de eerste 3 rollen gebruikt van de onderste set van 4 rollen.

Er kunnen mysterieprijzen geworden met 2 of 3 JOKER-symbolen, van links naar rechts, op de winlijn. Twee JOKER-symbolen leveren een prijs op tussen 2 en 100 credits, drie JOKER-symbolen een prijs tussen 4 en 200 credits.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de HEAD- en TAIL-knoppen of aan de creditmeter toegevoegd worden met de TAKE-WIN-knop. Druk op de SAVE-knop om de credits op de clubmeter te sparen.

Gokkast Super Joker Clubspel

Met de CHANGE-BET-knop kan er tussen de verschillende spellen en inzetten gekozen worden. Inzet 20, inzet 10, inzet 5 en het basisspel zijn de beschikbare opties. In het clubspel zijn er dus 3 verschillende inzetkeuzes aanwezig.

Bij alle inzetkeuzes wordt er per spin telkens 1 credit van de creditmeter gebruikt. Bij het clubspel hoort een prijstabel die voor alledrie de inzetkeuzes geldt. Alle winnende combinaties worden kriskras gegeven, waardoor het makkelijker is om een prijs te winnen.

Per winnende combinatie van JOKER-symbolen wordt er een mysterieprijs gegeven tussen 4 en 200 credits. Druk telkens op Start om de prijs te onthullen.

Bij inzet 5 wordt er gespeeld op dezelfde rollen als het basisspel, maar dan met 27 winlijnen (kriskras).

Bij inzet 10 wordt er de onderste 4 rollen gespeeld, waarbij de winnende combinaties gemaakt moeten worden op de eerste en de laatste 3 rollen. Dus op rol 1, 2 en 3 of op rol 2, 3 en 4. Dit komt neer op maar liefst 54 winlijnen.

Bij inzet 20 worden zowel de onderste als de bovenste set van 4 rollen gebruikt. Er wordt dus met dubbel zo veel winlijnen gespeeld als bij inzet 10. Elke draai zijn er maar liefst 108 winlijnen actief, waarop winnende combinaties gemaakt kunnen worden!

Gebruik de TAKE-WIN-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen.