Supertron

gokkast SupertronSpeel Supertron in fullscreen

De gokkast Supertron is een vrij complete fruitautomaat met mysterieprijzen en een Kop/Munt-functie in het basisspel en een clubspel met 4 rollen.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin. Er wordt gespeeld op de onderste 3 rollen met 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de SUPERTRON-symbolen die kriskras een mysterieprijs geven.

Gunstige posities van rollen worden automatisch door de autoholdfunctie vastgehouden voor een grotere winkans. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden. Vastgehouden rollen kunnen met de RESET-knop weer vrijgegeven worden.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de HEAD- en TAIL-knoppen of aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop. Spaar de credits op de supermeter door op de SAVE-knop te drukken. Puntenaantallen van boven de 100 credits in het basisspel worden automatisch verhuist naar de creditmeter.

Gokkast Supertron Clubspel

Bij voldoende credits op de supermeter kan het clubspel geactiveerd worden. Gebruik hiervoor de CHANGE-BET-knop. Met deze knop kan tevens de inzet bepaald worden in het clubspel. Het clubspel kan worden gespeeld met een inzet van 4, 8, 16 punten.

Bij inzet 4 credits moeten de winnende combinaties op de eerste 3 rollen verschijnen.

Bij inzet 8 kunnen winnende combinaties op zowel de eerste 3 als de laaste 3 rollen gemaakt worden.

Bij inzet 16 vallen winnende combinaties, naast de mogelijke opties bij inzet 8, ook op rollen 1, 2 en 4 en rollen 1, 3 en 4.

Als de Supermeter boven de 200 credits komt, wordt er automatisch teruggekeerd naar het basisspel. Hierbij gaan credits boven de 200 niet verloren.