Sweet 16

gokkast Sweet 16Speel Sweet 16 in fullscreen

Gokkast Sweet 16 bestaat uit een kaartspel en een clubspel met inzet 5, 10 of 20 credits. In het kaartspel wordt hoger of lager tegen de bank gespeeld, waarbij ieder 1 kaart krijgt. In het clubspel kan met 4, 8 of 16 winlijnen gespeeld worden.

Basisspel

Het basisspel bestaat uit 2 rollen met kaarten erop, 1 voor de bank en 1 voor de speler. Er wordt gespeeld voor 1 credit per spel, tenzij er gelijk is gespeeld de vorige beurt. Dan wordt de credit waarmee gelijk is gespeeld, toegevoegd aan de volgende beurt. Tussen de rollen van de bank en de speler wordt de inzet aangegeven op de desbetreffende display.

Druk op de START-knop om het kaartspel te spelen. Gewonnen credits kunnen gespaard worden op de clubmeter door op de SAVE-knop te drukken, of aan de creditmeter toegevoegd worden door op de COLLECT-knop te drukken.

Gokkast Sweet 16 Clubspel

Met de CHOOSE-GAME-knop kan geschakeld worden tussen het basisspel en het clubspel. Tevens kan hiermee de inzetkeuze bepaald worden in het clubspel. Bij voldoende punten op de clubmeter wordt automatisch naar het clubspel geschakeld. Gebruik de CHOOSE-GAME-knop om handmatig het gewenste spel te kiezen. Er zal daarna niet meer automatisch geschakeld worden door de automaat.

Inzet 5 credits

Bij inzet 5 credits wordt er met 4 winlijnen gespeeld op de eerste 3 rollen. Er worden hierbij telkens 4 credits van de clubmeter gebruikt en 1 van de creditmeter.

Inzet 10 credits
Bij inzet 10 credits wordt er telkens 9 credits van de clubmeter gebruikt en 1 van de creditmeter. Deze inzet wordt gespeeld op 4 rollen met 8 winlijnen.

Inzet 20 credits
Dit is de maximale inzet met 16 winlijnen, waarmee maar liefst 16 winnende combinaties gemaakt kunnen worden, oftewel volle bak! Deze inzet wordt gespeeld met telkens 15 credits van de clubmeter en 1 van de creditmeter.