The Heist

gokkast The HeistSpeel The Heist in fullscreen

Gokkast The Heist bestaat uit 3 rollen, waarop zowel het basisspel als het clubspel gespeeld wordt. Het bonusspel heet Break-In en kan tijdens het clubspel geactiveerd worden. Deze fruitautomaat heeft een aparte uitstraling, maar speelt makkelijk en is goed voor uren speelplezier.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt gespeeld met 1 winlijn. Drie blauwe of rode CHIP-symbolen zijn goed voor een mysterieprijs tussen 5 en 200 credits. Deze moeten helaas ook op de winlijn verschijnen.

De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een hogere winkans. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop. Gewenste rollen kunnen handmatig vastgehouden worden met de HOLD-knoppen.

Er is geen gokfunctie aanwezig. Gewonnen credits kunnen naar de clubmeter verplaatst worden met de SAVE-knop of naar de creditmeter met de COLLECT-knop.

Clubspel

Gebruik de CHOOSE-GAME-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel. Met deze knop kan tevens de inzet van het clubspel bepaald worden.

Het clubspel kan gespeeld worden met 5 of 10 credits per spin. Elke inzet heeft een eigen prijstabel die automatisch oplicht. Alle winnende combinaties mogen kriskras gemaakt worden. Dit geldt voor beide inzetten.

Met de COLLECT-knop kunnen credits van de clubmeter naar de creditmeter verplaatst worden.

Gokkast The Heist Bonusspel

Het Break-In bonusspel wordt geactiveerd door 3 CHIP-symbolen in zicht. Bij inzet 5 moeten hiervoor 3 rode of 3 blauwe CHIP-symbolen in zicht verschijnen. Bij inzet 10 is elke combinatie van 3 CHIP-symbolen al voldoende om het bonusspel te starten.

In het bonusspel kunnen extra credits gewonnen worden door 3 dezelfde symbolen te verzamelen. Gebruik de STOP-knop om een symbool te kiezen. Herhaal dit na elk verzameld symbool. Het spel stopt wanneer er een DOODSKOP-symbool wordt gekozen.

Het bonusspel is gratis, dus er worden geen credits van de clubmeter gebruikt. Er kunnen alleen credits gewonnen worden. Probeer ook Cash Wheel, als je van leuke bonusspellen houdt.