Top Gear

gokkast Top GearSpeel Top Gear in fullscreen

Gokkast Top Gear, ook bekend als Overdrive, is een relatief eenvoudige fruitautomaat. Het bestaat uit een basisspel en een clubspel. Beide spellen worden op dezelfde 4 rollen gespeeld.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt gespeeld op 2 winlijnen op 4 rollen. Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een grotere winkans. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden middels de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen verdubbeld worden via de kop- en muntfunctie (HEAD/TAIL) tot een maximum van 200 credits. Druk op de TO-CLUBMETER-knop om gewonnen credits naar de clubmeter te verplaatsen of op de COLLECT-knop om ze aan de creditmeter toe te voegen.

Gokkast Top Gear Clubspel

Het clubspel kan via de CHOOSE-BET-knop bereikt worden. Ook kan er met dezelfde knop gekozen worden met welke inzet er in het clubspel gespeeld wordt. Er zijn in het clubspel 2 verschillende inzetmogelijkheden, namelijk inzet 5 credits en 10 credits.

Beide inzetkeuzes worden op 4 rollen met 10 winlijnen gespeeld, bij inzet 5 credits zijn de OVERDRIVE-symbolen alleen op rollen 2 en 3 ‘wild’. Dit betekent dat ze voor elk ander symbool tellen.

Bij inzet 10 credits zijn deze symbolen op alle rollen wild en worden ze eenmalig vastgehouden indien er geen prijs wordt gewonnen met het betreffende symbool. Bovendien hoort er bij inzet 10 credits een andere wintabel met hogere prijzen.