Topdeck

gokkast Top DeckSpeel Topdeck in fullscreen

Speelautomaat Topdeck is een gokkast met heel veel extra’s. Zoveel zelfs, dat het te ingewikkeld wordt en het niet leuk meer is. Het sparen van extraatjes gaat erg langzaam en ook de gokmatrix is slecht opgezet. Deze gokkast heeft zijn doel helaas voorbij gestreefd.

Basisspel van Topdeck

Het basisspel speelt zich af op 3 rollen en kost 1 credit per spin. Alle winnende combinaties moeten op de winlijn gemaakt worden. Gewonnen credits kunnen gegokt worden in de gokmatrix. Wanneer er bij 16 credits verloren wordt, worden 10 credits behouden. Dit geldt ook voor 80 credits. Deze credits zullen automatisch aan de winmeter toegevoegd worden.

Om de Topdeck feature te activeren, moeten 3 FEATURE-symbolen opgelicht worden. Deze moeten hiervoor op de winlijn verschijnen in 1 of meerdere spins. De EXTRA-START-symbolen kunnen hierbij helpen. Als deze op de winlijn verschijnen, wordt er namelijk een extra keer gedraaid met behoud van opgelichte FEATURE-symbolen.

Super Gamble
Zodra er meer dan 40 credits op de winmeter staan, zal de SUPER-GAMBLE-knop oplichten. Hiermee is het mogelijk om 40, 80 of 100 credits te gokken naar respectievelijk 80, 150 of 200 credits. Hoeveel de inzet bedraagt en hoe vaak er gespeeld wordt kan zelf worden bepaald. Gewonnen credits worden automatisch naar de creditmeter verplaatst.

Gokkast Topdeck Extra Features

Zodra 3 FEATURE-symbolen zijn opgelicht, wordt deze extra feature gestart. Hier zijn heel veel opties te activeren. Deze zijn; Bonus Save, Repeat Bet, Extra, Climb, Pot+, Pot Win, Super Win en Super Nudges.

De feature is verdeeld in een Low Deck en een Top Deck, waar betere opties geactiveerd kunnen worden. Soms wordt de Stop’n feature opgelicht en wordt de extra feature langzamer gespeeld, zodat er gekozen kan worden op welke optie er gestopt wordt.

Bonus Save
Spaar rode, groene, zilveren en gouden symbolen om 20, 50, 100 of 200 credits te winnen. Als er op deze symbolen gestopt wordt, zal er 1 symbool aan de betreffende spaarmeter toegevoegd worden. Daarnaast zal er een spel gespeeld worden waarmee nog meer symbolen toegevoegd kunnen worden. Dit spel verschijnt in het midden van de extra feature. Bij YES wordt er een symbool toegevoegd, bij NO stopt het spel.

Repeat Bet
De REPEAT-BET-knop zal oplichten zodra deze optie wordt geactiveerd. Deze kan gebruikt worden om de feature nog een keer te starten of om 50% kans te maken op een winnende combinatie in het basisspel.

Extra
Wordt er op de positie Extra gestopt, dan wordt er een Extra opgelicht onder de Potmeter. Een Extra wordt automatisch gebruikt om de volgende features te herhalen: Won, Red, Green, Silver, Gold, Climb, 20 credits extra op Topdeckt, Superwin (herstarten na NO), Pot (4 extra credits), SUPER-NUDGE-spel (verdergaan na stop spel). Er kan telkens maximaal 1 Extra gebruikt worden. Als er 3 Extra’s verzameld zijn zonder deze te gebruiken, dan wordt er 200 credits gewonnen.

Pot
De prijs in de Pot start altijd met 40 credits and wordt altijd met 4 credits verhoogd wanneer de extra feature op Pot+ stopt. Credits van de Pot kunnen gewonnen worden met Pot Win in Topdeck.

Climb

Het Climb-spel wordt bijna hetzelfde gespeeld als het gokken. Er wordt bij dit spel steeds een stap gemaakt op de prijzenladder naar een maximum van 200 credits. Gewonnen credits worden hierbij niet verloren bij een verkeerde poging.

Super Win
Bij het SUPER-WIN-spel worden de rollen gedraaid naar een winnende combinatie. De REPEAT-BET-functie is actief zolang YES is gekozen. Op deze manier wordt het SUPER-WIN-spel steeds herhaald, zodat er eindeloos credits gewonnen kunnen worden.

Super Nudges
Als er op Super Nudge gestopt wordt in de extra feature, wordt het SUPER-NUDGE-spel gestart. Er worden 1, 2 of 3 nudges gewonnen, nadat er op de STOP-knop gedrukt wordt. Er kunnen maximaal 8 nudges gespaard worden. Het aantal nudges bepaalt hoeveel posities de rollen naar een winnende combinatie gedraaid kunnen worden.

Het maximaal te winnen aantal credits kan gezien worden in de gokmatrix rechtsonder. Dit aantal kan genomen worden met de AUTO-NUDGE-knop. Er kan ook een poging gewaagd worden om een betere combinatie te maken, waarbij telkens 1 nudge gebruikt wordt voor elke druk op de START-knop.

LET OP! De gespaarde extraatjes worden niet bewaard, indien deze gokkast afgesloten wordt of als er wordt gekozen voor een andere gokkast.