Topshot

gokkast TopshotSpeel Topshot in fullscreen

Speelautomaat Topshot bestaat uit een basisspel met 4 rollen en 1 winlijn. Daarnaast zijn er een heleboel extra spelletjes zoals Symbol Bonus, Pinball game met Streak en Bumper games, Topshot Bonus game en Super Gamble. Waar gokkast Topdeck aan zijn doel is voorbijgestreefd met de extra functionaliteiten, is Topshot zeer geslaagd in zijn opzet. De ladder waarmee de extra functies worden geactiveerd is leuk en makkelijk.

Basisspel van Topshot

Het basisspel kost 1 credits per spin en wordt gespeeld op 4 rollen met 1 winlijn. Er kunnen winnende combinaties gemaakt worden zowel van links naar rechts als andersom en zelfs 2 DIAMOND-symbolen in het midden gelden als een winnende combinatie.

Gokken
Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de TAKE-WIN-knop of gegokt worden met de GAMBLE-knop.

Super Gamble
Er kan ook gebruik gemaakt worden van de Super Gamble met behulp van de STOP-knop. Hiermee kan de prijs veranderd worden waarnaar gegokt kan worden. Hoe hoger de prijs, hoe moeilijker om te winnen. Gebruik van de Super Gamble dooft wel de opgelichte symbolen in het SYMBOL-BONUS-spel. Bovendien wordt hiermee een eventuele Pinball-game opgegeven.

Pinball Game

 

Sommige symbolen in het basisspel hebben een getal. Bij elke draai worden alle getallen bij elkaar opgeteld voor de Pinball-game. Deze bestaat uit een ladder met getallen en bijbehorende extra functies die geactiveerd kunnen worden.

Ball Shot
Bij 4 punten wordt de Ball-Shot-functie geactiveerd. Hiermee kan een schot op de ladder gemaakt worden door op de BALL-SHOT-STOP-knop te drukken.

Symbol Bonus
5 of 6 punten activeren het Symbol-Bonus-spel. Dit bestaat uit een schema van symbolen die oplichten als dezelfde symbolen op de corresponderende posities in het basisspel verschijnen. Met de opgelichte symbolen kunnen lijnen gemaakt worden met bijbehorende prijzen. De symbolen worden gedoofd bij een gewonnen prijs die wordt genomen of goed gegokt, of bij gebruik van Super Gamble.

Double Bonus
Bij 7 punten wordt de Double-Bonus-functie actief en zullen de prijzen in het Symbol-Bonus-spel verdubbeld worden. Ook deze functie zal gedeactiveerd worden bij een gewonnen prijs die wordt genomen of goed gegokt en bij gebruik van Super Gamble.

Extra Hold
8 punten geeft recht op een Extra Hold. Deze kan gebruikt worden om de rollen een extra keer vast te houden. Er kunnen maximaal 3 extra holds verzameld worden.

Win Streak
Bij 9 punten wordt er naar een willekeurige winnende combinatie gedraaid, zodra er op de START-knop gedrukt wordt. Gewonnen credits worden naar de Streak Meter verplaatst, terwijl er kans wordt gemaakt op nog een Win Streak door nogmaals op de START-knop te drukken. Credits op de Streak Meter worden automatisch naar de creditmeter verplaatst zodra het maximum van 200 credits wordt bereikt.

Topshot Bonus Game
Bij 10 of 11 punten zal er een letter rechtsboven oplichten. Zodra alle letters van Topshot opgelicht zijn, zal de Bumper Game gestart worden. Druk op de STOP-knop om de gewonnen prijs te bepalen.

Top Streak
Bij 12 punten zal Topstreak geactiveerd worden. Top Streak is in principe hetzelfde als Win Streak, maar dan met een minimum prijs van 20 credits.

Let op! Gespaarde functies en extra’s worden niet bewaard indien deze speelautomaat wordt gesloten. Alle opgelichte symbolen en letters in de Symbol Game, Double Bonus en Topshot Bonus zullen verloren gaan. Ook zullen de credits in alle meters naar de creditmeter verplaatst worden.