Topspinner

gokkast TopspinnerSpeel Topspinner in fullscreen

Gokkast Topspinner is een automaat met 4 rollen, waarop zowel het basisspel als het clubspel wordt gespeeld. Het clubspel heeft 2 inzetkeuzes en 8 potten met elk een maximum van 200 credits.

Basisspel

Het basisspel wordt op 4 rollen gespeeld met 1 winlijn en voor 1 credit per spin. Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de TAKE-WIN-knop of gespaard worden op de clubmeter met de SAVE-knop.

Er is in het basisspel een autoholdfunctie aanwezig die gunstige posities van rollen automatisch vasthoudt voor een grotere winkans. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden door op de RESET-knop te drukken.

Gokkast Topspinner Clubspel

Met de CHOOSE-GAME-knop kan een keuze gemaakt worden tussen het basisspel en het clubspel. Hiermee wordt ook de inzetkeuze bepaald in het clubspel. Er kan namelijk gespeeld worden met 5 of 10 credits.

Inzet 5 credits
Bij inzet 5 credits wordt er gespeeld op 3 rollen met 5 winlijnen.

Inzet 10 credits
Bij inzet 10 credits wordt er gespeeld op 4 rollen met 10 winlijnen.

Er zijn 8 potten in het clubspel aanwezig, waarover de gewonnen prijzen verdeeld worden. Zodra een pot 200 credits bereikt, worden deze automatisch naar de creditmeter verplaatst. Potten kunnen ook handmatig geleegd worden door de SELECT-POT-knop in combinatie met de TAKE-WIN-knop te gebruiken.