Toptimer

Gokkast Toptimer is een speelautomaat uit de Timer-reeks. De gokkasten uit deze reeks hebben allemaal min of meer hetzelfde uiterlijk en basisspel, maar een onderscheidende clubspel. Bij de Toptimer speelt de joker een grote rol.

Basisspel

Het basisspel wordt op de onderste 3 rollen gespeeld. Elke spin kost 1 credit en er wordt op 1 winlijn gespeeld. Uitzondering hierop zijn de STER-symbolen, die kriskras 20 credits opleveren.

De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een hogere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen met de RESET-knop eventueel weer vrijgegeven worden. Met de HOLD-knoppen kunnen handmatig rollen vastgehouden worden.

Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop of aan de clubmeter met de SAVE-knop.

Gokkast Toptimer Clubspel

Gebruik de CHOOSE-BET-knop te schakelen tussen het basisspel en het clubspel. Met deze knop kan tevens de inzet van het clubspel bepaald worden. Er kan in het clubspel met inzet 5 of 20 credits per spin gespeeld worden.

Beide inzetten gebruiken de bovenste set van 3 rollen met 5 winlijnen. Er hoort ook een prijstabel bij die geldt voor beide inzetten in het clubspel.

Bij inzet 20 is het verschil echter dat elke joker in zicht een mysterieprijs tussen 10 en 200 credits geeft.