Tower of Power

gokkast Tower of Power

Speel Tower of Power in fullscreen

Gokkast Tower of Power heeft een basisspel en een clubspel met 3 verschillende inzetten. Het basisspel wordt op de onderste 3 rollen gespeeld en het clubspel wordt op de 4 rollen erboven gespeeld. In het extra spelletje waarnaar deze automaat is vernoemd kan maar liefst 1000 credits gewonnen worden.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op 1 winlijn en voor 1 credit per spin. Uitzondering hierop zijn de MYSTERY-symbolen die kriskras een winnende combinatie kunnen maken. Twee symbolen op de eerste twee rollen geven een mysterieprijs tussen 2 en 100 credits, symbolen op alledrie de rollen een prijs tussen 8 en 200 credits.

De autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een betere winkans op de volgende draai. Deze rollen kunnen handmatig weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gokkast Tower of Power Clubspel

Gebruik de CHOOSE-GAME-knop om tussen het basisspel en het clubspel te schakelen. Met deze knop wordt ook de inzet bepaald in het clubspel. Er zijn namelijk 3 verschillende inzetten te maken in het clubspel, namelijk inzet 5, 10 of 20 credits. Bij alle inzetten in het clubspel worden de winnende combinaties kriskras gemaakt. De symbolen hoeven dus niet op winlijn te verschijnen.

Inzet 5
Bij inzet 5 credits wordt er gespeeld op de eerste 3 rollen van het clubspel.

Inzet 10
Bij inzet 10 credits wordt er op 4 rollen gespeeld en kunnen winnende combinaties gemaakt worden op rollen 1, 2 en 3 of op rollen 2, 3 en 4.

Inzet 20

Bij inzet 20 credits wordt er dezelfde manier gespeeld als bij inzet 10, alleen kan bij deze inzetkeuze het bonusspel geactiveerd worden. Hiervoor moeten er bliksemsymbolen op alle 4 de rollen verschijnen.

Tower of Power Bonusspel

Zodra dit bonusspel geactiveerd is, zal er een lichtje gaan branden over de prijzenladders met oplopende prijzen. De prijs waarop geland wordt, zal uitgekeerd worden. De hoogste prijs is maar liefst 1000 credits.