Triple Action

gokkast Triple ActionSpeel Triple Action in fullscreen

Gokkast Triple Action is een automaat met een basisspel en een clubspel. Beiden hebben een eigen set van 3 rollen. Deze gokkast is lekker simpel gehouden met maar 3 inzetkeuzes en een kop- en muntfunctie om te gokken. De TRIPLE-ACTION-symbolen in het clubspel betalen tot maar liefst 3x uit en kunnen 3x vastgehouden worden.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op de onderste set van 3 rollen met 1 winlijn en elke spin kost 1 credit.

Er is een functie aanwezig die gunstige posities van rollen automatisch vasthoudt voor een grotere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop of aan de clubmeter met de SAVE-knop. Ze kunnen ook gegokt worden met de HEAD- en TAIL-knoppen.

Gokkast Triple Action Clubspel

Gebruik de CHOOSE-GAME-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel. Met deze knop wordt ook de inzet bepaald in het clubspel. Er zijn 2 inzetmogelijkheden in het clubspel, namelijk inzet 5 of 15 credits.

Het clubspel wordt gespeeld op de bovenste set van 3 rollen, met 5 winlijnen. Bij het clubspel hoort een prijstabel die voor beide inzetkeuzes geldt. De clubmeter bestaat uit 10 verschillende potten waarover de gewonnen prijzen worden verdeeld.

Inzet 5
Bij inzet 5 credits wordt er gespeeld op 3 rollen met 5 winlijnen. De TRIPLE-ACTION-symbolen zijn wild. Dit betekent dat dit symbool als elk ander symbool kan dienen, mits er een winnende combinatie mogelijk is.

Inzet 10
Bij inzet 10 credits wordt er ook gespeeld op 3 rollen met 5 winlijnen. Het verschil met inzet 5 credits is dat de TRIPLE-ACTION-symbolen nu wat extra’s hebben. Winnende combinaties die gemaakt worden met deze symbolen betalen nu namelijk 3x uit. Is er geen winnende combinatie mogelijk met een TRIPLE-ACTION-symbool in beeld, dan wordt dit symbool maar liefst 3x vastgehouden.

Gebruik de COLLECT-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen.