Triple Star

gokkast Triple StarSpeel Triple Star in fullscreen

Gokkast Triple Star heeft een basisspel met 3 rollen en een clubspel met 3 rollen en 3 inzetkeuzes. Er is ook een spaarkaart in het basisspel aanwezig. Deze speelautomaat is ook wel bekend als Stars ‘n’ Bars.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op de onderste 3 rollen voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Gewonnen credits kunnen gegokt worden via de HEAD- en TAIL-knoppen, aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop of naar de clubmeter verplaatst worden met de TO-CLUBMETER-knop.

Er is een autoholdfunctie aanwezig die gunstige posities van rollen automatisch vasthoudt voor een grotere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Spaarkaart
Er is een spaarkaart actief, waarbij de STER-symbolen die in het basisspel verschijnen op de corresponderende positie op de spaarkaart oplichten. Hierbij worden winlijnen gemaakt met rode of blauwe sterren, die recht geven op een prijs. Hoe meer horizontale, verticale of diagonale winlijnen, hoe hoger de prijs. Blijf verder spelen voor meer winlijnen en een hogere prijs, of neem de huidige prijs door op de TAKE-STARS-knop te drukken. Let op, de rode en blauwe sterren kunnen elkaars winlijnen dwarsbomen.

Gokkast Triple Star Clubspel

Het clubspel wordt gespeeld op de bovenste 3 rollen met 3 winlijnen. Er kan gekozen worden uit 3 verschillende inzetten, namelijk inzet 5, 10 of 20 credits per spin. Er wordt altijd 1 credit van de creditmeter gebruikt tijdens het clubspel. Alledrie de inzetkeuzes hebben een aparte prijzentabel. Over het algemeen worden er hogere prijzen gegeven bij een hogere inzet.

Met de CHOOSE-BET-knop kan geschakeld worden tussen het basisspel en het clubspel. Tevens wordt met deze knop de inzetkeuze in het clubspel bepaald. Door op de TAKE-HIGHEST-POT-knop te drukken, wordt de pot met de hoogste waarde geleegd naar de creditmeter.