Turbo Play

gokkast Turbo PlaySpeel Turbo Play in fullscreen

Gokkast Turbo Play bestaat uit een basisspel en een clubspel, die allebei dezelfde set rollen gebruiken. De vierde rol is alleen actief bij een inzet van 16 credits in het clubspel.

Basisspel

Het basisspel wordt op de eerste 3 rollen gespeeld voor 1 credit per spin. Alle winnende combinaties moet op de winlijn gemaakt worden, met uitzondering van de JOKER-symbolen die kriskras prijs geven.

Er is een autoholdfunctie ingebouwd, die automatisch gunstige posities van rollen vasthoudt voor een grotere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop. Gebruik de HOLD-knoppen om handmatig rollen vast te houden.

Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop of aan de clubmeter met de SAVE-knop. Gebruik de HEAD- en TAIL-knoppen om de credits te gokken.

Gokkast Turbo Play Clubspel

De CHOOSE-GAME-knop laat de speler schakelen tussen het basisspel en het clubspel. Hiermee wordt tevens de inzet van het clubspel bepaald. Er kan namelijk gespeeld worden met inzet 4 of 16 credits per spin.

Bij inzet 4 credits wordt er op dezelfde rollen als in het basisspel gespeeld, maar nu kunnen de winnende combinaties kriskras gemaakt worden. Ze hoeven dus niet meer op de winlijn te verschijnen. Drie JOKER-symbolen geven een mysterieprijs tussen 8 en 200 credits.

Bij inzet 16 credits per spin, worden alle vier de rollen gebruikt. Ook hier kunnen alle winnende combinaties kriskras gemaakt worden. Bovendien geeft elk JOKER-symbool bij deze inzet een mysterieprijs tussen 8 en 200 credits.

Om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen kan de COLLECT-knop gebruikt worden. Er wordt dan eerst nog de mogelijkheid geboden om deze credits te gokken met de HEAD- en TAIL-knoppen. Druk nogmaals op de COLLECT-knop om de credits direct te verplaatsen.