Turbo Reel

gokkast Turbo ReelSpeel Turbo Reel in fullscreen

Turbo Reel is een gokkast met 4 rollen, waarop zowel het basisspel als het clubspel gespeeld wordt. Deze gokautomaat is eenvoudig, maar helaas ook heel saai om te spelen. Het clubspel is heel moeilijk te bereiken omdat men afhankelijk is van gewonnen credits in het basisspel. Ook is er geen mogelijkheid om credits op de clubmeter te sparen, wat frustrerend kan zijn voor mensen die graag wat langer van het clubspel willen genieten. Eerlijk gezegd is dit gewoon een slechte versie van Turbo Play.

Basisspel

Het basisspel wordt op de eerste 3 rollen gespeeld met 1 winlijn voor 1 credit per spin. Uitzondering hierop zijn de Turbosymbolen die kriskras een mysterieprijs geven tussen 8 en 200 credits. Hiervoor moeten er op elke rol minimaal 1 symbool verschijnen.

Er is een autoholdfunctie in het basisspel die gunstige posities van rollen automatisch vasthoudt voor een grotere winkans. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden door op de RESET-knop te drukken.

Prijzen van 2 credits worden automatisch gegokt naar 4 credits of verloren. Gewonnen prijzen van 4 of meer credits kunnen gegokt worden met de HEAD- en TAIL-knoppen of naar de Turbo Counter verplaatst worden met de BET-4- of BET-16-knoppen. Met de COLLECT-knop worden de gewonnen credits aan de creditmeter toegevoegd.

Gokkast Turbo Reel Clubspel

Het clubspel kan gespeeld worden met inzet 4 of 16 credits per keer, zodra er genoeg credits op de Turbo Counter staan. Bij beide inzetkeuzes wordt er met hetzelfde prijstabel gespeeld en worden alle winnende combinaties kriskras gegeven. Het verschil zit voornamelijk in het aantal winlijnen en rollen waarmee gespeeld wordt.

Inzet 4
Bij inzet 4 credits wordt er op de eerste 3 rollen gespeeld.

Inzet 16
Bij inzet 16 credits worden alle 4 de rollen gebruikt voor extra winkansen. Ook zijn er op de vierde rol 4 jokersymbolen aanwezig, die elk een mysterieprijs tussen 8 en 100 credits opleveren zodra ze in beeld verschijnen.