Twintimer

Gokkast Twintimer is een klassieker uit de Timer-reeks. Alle timergokkasten hebben nagenoeg hetzelfde basisspel, waar 3 stersymbolen in zicht 20 credits opleveren. Het verschil zit hem in deze gokkastenreeks vooral in het clubspel. Bij de Twintimer zijn er in het clubspel 2 inzetmogelijkheden, waarbij er met 5 of 10 winlijnen gespeeld wordt.

Basisspel

Het basisspel wordt op de onderste 3 rollen gespeeld voor 1 credit per spin en op 1 winlijn. Uitzondering hierop zijn de stersymbolen die kriskras een prijs van 20 credits opleveren. Hiervoor moeten er op elke rol een symbool in zicht verschijnen.

Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop of aan de creditmeter met de SAVE-knop. Twee gewonnen credits worden automatisch verdubbeld of verloren.

Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een grotere winkans. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gokkast Twintimer Clubspel

Met de CHOOSE-GAME-knop kan geschakeld worden tussen het basisspel en het clubspel. Het clubspel speelt zich af op de bovenste 4 rollen. Er wordt tijdens het clubspel telkens 1 credit van de creditmeter gebruikt. De rest wordt van de clubmeter gehaald.

Prijzen van 200 credits worden automatisch naar de creditmeter verplaatst. Credits boven de 200 punten zullen hierbij niet verloren gaan.

Inzet 5 credits
Bij deze inzet worden alleen de eerste 3 rollen gebruikt met 5 winlijnen. Bij inzet 5 kan maximaal 200 credits per spin gewonnen worden.

Inzet 10 credits
Bij deze inzet worden alle 4 rollen gebruikt met in totaal 10 winlijnen. Bij inzet 10 kan maximaal 400 credits per spin gewonnen worden.

Gewonnen credits worden over de 4 verschillende potten in het clubspel verdeeld. Met de COLLECT-knop kunnen credits van de potten naar de creditmeter worden verplaatst.