Unlock

gokkast NAMESpeel Unlock in fullscreen

Gokkast Unlock heeft 3 rollen, waarop zowel het basisspel als het clubspel gespeeld wordt. Het clubspel heeft 3 verschillende inzetten. Deze speelautomaat heeft een bonusspel met een hoofdprijs van maar liefst 600 credits.

Basisspel

Het basisspel kost 1 credit per spin en wordt gespeeld met 1 winlijn. Gewonnen credits kunnen met de HEAD- en TAIL-knoppen gegokt worden. Verplaats de credits naar de clubmeter met de TO-CLUBMETER-knop of naar de creditmeter met de COLLECT-knop.

De ingebouwde autoholdfunctie houdt automatisch gunstige posities van rollen vast voor een hogere winkans. Gewenste rollen kunnen ook handmatig vastgehouden worden met de HOLD-knoppen. Vastgehouden rollen kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Clubspel

Gebruik de CHOOSE-GAME-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel met de verschillende inzetten. Het clubspel wordt op dezelfde rollen als het basisspel gespeeld, maar nu met 5 winlijnen. Er kan gespeeld worden met 5, 10 of 20 credits per spin. De prijstabel blijft hetzelfde bij elke inzet, maar het bonusspel activeren wordt steeds makkelijker bij een hogere inzet.

Bij inzet 5 wordt het bonusspel alleen geactiveerd door 3 rode sleutels, bij inzet 10 is het met 3 blauwe sleutels ook mogelijk. Bij inzet 20 kan het bonusspel door elke combinatie van 3 sleutels gestart worden.

Gokkast Unlock Bonusspel

Het rad met prijzen zal gaan knipperen, zodra het bonusspel is geactiveerd. Druk op de START-knop om de prijs te bepalen. Wordt er op een rode pijl gestopt, dan zal het spel vervolgen met hogere prijzen. Het spel stopt zodra er een bedrag is gewonnen. Deze credits zullen automatisch aan de clubmeter toegevoegd worden.