Up You Go

gokkast Up You GoSpeel Up You Go in fullscreen

Gokkast Up You Go, ook bekend als Line Up, bestaat uit een basisspel en een clubspel, met een aantal bijzondere kenmerken zoals het bonusrad.

Basisspel

Het basisspel is op zich vrij eenvoudig. Voor 1 credit per spin wordt er gespeeld op 1 winlijn. Hier kan echter verandering in komen door het bonusrad. Het bonusrad kan namelijk extra features activeren die het basisspel wat interessanter maken. Na elke spin in het basisspel wordt er namelijk aan het bonusrad gedraaid.

Er zijn 4 extra features die geactiveerd kunnen worden, namelijk BEL-symbool WILD, WINS CRISS CROSS, WINS 2 KERS-symbool en ALL PAIRES WIN. De extra features worden gedeactiveerd door een winnende prijs of door op DIMS FEATURES te stoppen op het bonusrad.

BEL-symbool WILD
Zolang deze feature actief is, zijn alle BEL-symbolen wild, oftewel het BEL-symbool telt voor elk ander symbool.

WINS CRISS CROSS
Zolang deze feature actief is, zijn alle winnende combinaties nu kriskras te maken. Ze hoeven dus niet meer op een winlijn te vallen.

WINS 2 KERS-symbool
Deze feature is het minst interessant, maar toch een leuk extraatje. Zolang deze feature actief is, geeft een KERS-symbool op rol 1 namelijk een prijs van 2 credits.

ALL PAIRES WIN
Zolang deze feature actief is, geven alle 2 dezelfde symbolen op de winlijn een prijs.

Gokkast Up You Go Clubspel

Het clubspel wordt ook gespeeld op 3 rollen, maar nu worden de winnende combinaties sowieso kriskras gegeven. Zowel bij inzet 5 credtis als inzet 10 credits in het clubspel zijn de prijzen kris kras te winnen, bij inzet 10 credits is er echter een extra wintabel. Indien er een winnende combinatie is op een winlijn bij inzet 10 credits, dan zijn er extra prijzen te winnen in het bijbehorende tabel. Bovendien zit er bij elke prijs een herhaalkans, waardoor er een veelvoud van elke prijs te winnen is door steeds op het REPEAT-lampje te stoppen.