Vegas

gokkast VegasSpeel Vegas in fullscreen

Gokkast Vegas is een fruitautomaat met maar liefst 3 verschillende spellen. Het bestaat namelijk uit het basisspel, het clubspel en het Vegas bonusspel.

Basisspel

Het basisspel is vrij simpel en wordt gespeeld op 3 rollen met 1 winlijn. Per spin gaat er 1 credit van de creditmeter af. Gewonnen credits kunnen gegokt worden via de HEAD- en TAIL-knoppen, aan de creditmeter toegevoegd worden via de COLLECT-knop, of gespaard worden op de clubmeter via de TO CLUBMETER-knop.

Kies met de CHOOSE-BET-knop tussen het basisspel en het clubspel inclusief de verschillende inzetmogelijkheden binnen het clubspel.

Clubspel

Het clubspel wordt op dezelfde 3 rollen gespeeld als het basisspel, nu echter op maar liefst 5 winlijnen. Er zijn in het clubspel 4 verschillende inzetten mogelijk, namelijk inzet 5, 10, 20 en 40 credits per spin.

Hoe hoger de inzet, hoe hoger de te winnen prijzen zijn. Bovendien leveren KLOK-symbolen in zicht (vanaf inzet 10) punten op. Bij inzet 10 alleen op rol 1, bij inzet 20 op zowel rol 1 en 2 en bij inzet 40 op alle 3 de rollen. Bij inzet 40 levert een KLOK-symbool 40 credits per klok op, waarbij ze bij inzet 10 en 20 slechts 20 credits per symbool opleveren.

Met de TAKE-HIGHEST-METER-knop worden de credits van de hoogste meter binnen de clubmeter toegevoegd aan de creditmeter.

Gokkast Vegas Bonusspel

Tijdens het clubspel kan het Vegas bonusspel geactiveerd worden. Tijdens dit bonusspel kunnen hele hoge prijzen gewonnen worden. Het spel wordt gespeeld op 3 rollen met alleen maar BAR-symbolen.

Het Vegas bonusspel kan tijdens het clubspel vanaf inzet 10 geactiveerd worden. Bij inzet 10 activeert een combinatie van 3 rode fiches op een winlijn het bonusspel, bij inzet 20 zijn 3 rode of blauwe fiches nodig en bij inzet 40 zijn slechts 3 fiches van willekeurige kleur nodig om het bonsuspel te starten.