View a Win

Fruitautomaat View a Win is heel simpel met 4 rollen waarop zowel het basisspel als het clubspel gespeeld worden. Het basisspel heeft slechts 1 winlijn en het clubspel kan gespeeld worden met 5 of 10 winlijnen.

gokkast View a WinSpeel View a Win in fullscreen

Basisspel

Het basisspel wordt op alle vier rollen gespeeld met 1 winlijn. Per spin wordt er 1 credit ingezet.

De autoholdfunctie houdt gunstige posities van rollen automatisch vast voor een grotere winkans. Vastgehouden rollen kunnen weer vrijgegeven worden met de RESET-knop.

Gewonnen credits kunnen aan de creditmeter toegevoegd worden met de TAKE-WIN-knop of gespaard worden op de clubmeter met de SAVE-knop.

Gokkast View a Win Clubspel

Met de CHOOSE-GAME-knop kan geschakeld worden tussen het basisspel en het clubspel. Ook wordt met deze knop de inzetkeuze in het clubspel bepaald. Het clubspel kan namelijk met inzet 5 of 10 credits per spin gespeeld worden.

De te winnen prijzen zijn bij beide inzetten gelijk, het verschil zit in het aantal winlijnen waarmee gespeeld wordt. Bij inzet 5 credits wordt er op 3 rollen met 5 winlijnen gespeeld, bij inzet 10 credits wordt er op 4 rollen met 10 winlijnen gespeeld.

Gewonnen credits in het clubspel worden over verschillende potten verdeeld. Deze potten kunnen per stuk geleegd worden door de SELECT-POT-knop in combinatie met de TAKE-WIN-knop te gebruiken.