Walhalla

gokkast WalhallaSpeel Walhalla in fullscreen

Gokkast Walhalla heeft 4 rollen waarop zowel het basisspel als het clubspel gespeeld worden. Het bijzondere aan deze gokkast is dat de winnende combinaties ook van rechts naar links gemaakt kunnen worden. Dit geldt voor het basisspel en het clubspel met inzet 10 credits.

Basisspel

Het basisspel heeft 1 winlijn en kost 1 credit per spin. Er worden in het basisspel 4 rollen gebruikt en winnende combinaties kunnen van zowel links naar rechts als andersom gemaakt worden.

Gunstige posities van rollen worden automatische vastgehouden voor een grotere winkans. Gebruik de RESET-knop om de vastgehouden rollen vrij te geven.

Gewonnen credits kunnen met de HEAD- en TAIL-knoppen gegokt worden of gespaard worden op de clubmeter met de SAVE-knop. Met de COLLECT-knop worden de credits aan de creditmeter toegevoegd.

Gokkast Walhalla Clubspel

Gebruik de CHOOSE-BET-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel. Met deze knop kan ook de inzetkeuze bepaald worden in het clubspel. Er zijn namelijk 2 inzetmogelijkheden in het clubspel: inzet 5 en 10 credits per spin.

Er zijn in het clubspel 2 prijstabellen, een kriskras prijstabel en een prijstabel met winnende combinaties die op de winlijn gemaakt moeten worden. De prijstabellen gelden voor beide inzetten.

inzet 5
Bij inzet 5 wordt er op de eerste 3 rollen gespeeld en voor 5 credits per spin.

inzet 10
Bij inzet 10 credits worden alle rollen gebruikt en kunnen winnende combinaties van links naar rechts gemaakt worden en andersom.

Met de COLLECT-knop kunnen credits van de clubmeter naar de creditmeter verplaatst worden.