Wall St.

gokkast Wall St.Speel Wall St. in fullscreen

Wall Street is een redelijk eenvoudige, maar leuke gokkast om op te spelen. Het bestaat uit een basisspel en een clubspel die elk hun eigen rollen hebben. De extraatjes dragen bij aan een hogere amusementswaarde zonder ingewikkeld te worden.

Basisspel

Het basisspel wordt op de onderste rollen gespeeld met 1 winlijn. Elke spin kost 1 credit. Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden voor een grotere winkans op de volgende spin. Vastgehouden rollen kunnen weer vrijgegeven worden met de RESET-knop. Dit kan handig zijn in verband met de shuffle matrix.

Shuffle matrix
In deze matrix kunnen winlijnen gemaakt worden met $-symbolen. Elke $-symbool in het basisspel laat het corresponderende $-symbool in de matrix oplichten. De opgelichte symbolen in de matrix worden gedoofd, zodra er een prijs in het basisspel gespaard of genomen wordt. Bij een eventueel verlies van de prijs tijdens de gokfunctie, blijven de symbolen opgelicht.

Elke winlijn activeert de shuffle-functie, die de rollen in het basisspel laat draaien met 50% kans op een winnende combinatie.

Gewonnen credits kunnen gespaard worden op de clubmeter met de SAVE-knop of aan de creditmeter toegevoegd worden met de COLLECT-knop.

Gebruik de CHOOSE-BET-knop om tussen het basisspel en het clubspel te schakelen. Tevens wordt met deze knop de inzet bepaald in het clubspel.

Gokkast Wall St. Clubspel

Het clubspel wordt op de bovenste rollen gespeeld met 5 winlijnen. Er zijn 3 inzetten mogelijk: inzet 10, 20 of 40 credits. Elke inzet heeft een andere prijstabel, deze lopen op bij een hogere inzet.

Een $-symbool in het clubspel geeft bij iedere inzetkeuze een prijs van 40 credits. Bij de hoogste inzet geven 3 $-symbolen in zicht zelfs een prijs van 1000 credits.

Gebruik de COLLECT-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen.