Wheel of Fortune

Gokkast Wheel of Fortune, of Rad van Fortuin, is een van de makkelijkste gokautomaten die wij gespeeld hebben. Er zijn 3 rollen met 27 winlijnen, wat neer komt op kriskras spelen. Dit spel kan met 8 verschillende inzetten gespeeld worden.

gokkast Wheel of FortuneSpeel Wheel of Fortune in fullscreen

Inzetkeuze

De inzetkeuze bestaat uit: inzet 1, 2, 4, 6, 8, 10, 20 en 40 credits per spin met 27 winlijnen. De inzetkeuze kan op elk moment veranderd worden. In het prijstabel staat hoeveel maal de inzet betaald wordt per winnende combinatie. Bij de maximale inzet van 40 credits wordt met 3 Barsymbolen maar liefst 4000 credits (100x 40) in een enkele spin gewonnen worden.

Bepaal met de BET-/+ knoppen de inzetkeuze en druk op de START-knop om de rollen te laten draaien. Er is geen gokfunctie aanwezig en rollen kunnen niet vastgehouden worden. Gewonnen credits worden automatisch naar de clubmeter verplaatst. De COLLECT-knop verplaatst de credits op de clubmeter naar de creditmeter.

Gokkast Wheel of Fortune Bonusspel

Bij elke inzet kan het bonusspel geactiveerd worden door 3 WHEEL-OF-FORTUNE-symbolen. Dit zal het grote rad laten draaien. Op het rad staan verschillende getallen waarmee uw inzet vermenigvuldigd kan worden. Er zijn prijzen vanaf 10x uw inzet te winnen, met als klapper een prijs van maar liefst 100x uw inzet.