Wild and Wild

gokkast Wild and WildSpeel Wild and Wild in fullscreen

Gokkast Wild and Wild bestaat uit een basisspel en een clubspel, waarin de wildsymbolen een belangrijke rol vervullen. In het basisspel kan dit symbool als joker dienen, maar daarvoor moet wel eerst het ladderspel afgemaakt worden. In het clubspel worden de wildsymbolen nog interessanter. Speel ook Super Joker, als je van speelautomaten met jokers houdt.

Basisspel Wild & Wild

In het basisspel wordt er gespeeld voor 1 credit per spin en op de onderste 3 rollen met 1 winlijn. Er is een gokfunctie aanwezig met de HEAD- en TAIL-knoppen, waarmee gewonnen credits verdubbeld of verloren kunnen worden. Met de SAVE-knop kunnen gewonnen credits gespaard worden op de clubmeter en met de COLLECT-knop worden de credits aan de creditmeter toegevoegd.

Er is een autoholdfunctie die gunstige posities van rollen automatisch vasthoudt. Deze kunnen met de RESET-knop weer vrijgegeven worden. Met de HOLD-knoppen kunnen gewenste rollen handmatig vastgehouden worden. Ook deze worden weer vrijgegeven met de RESET-knop.

Ladderspel

Er is een ladderspel tijdens het basisspel actief, die bij elke spin zonder winnende combinatie een treetje laat oplichten. Zijn alle treden in het ladderspel opgelicht, dan wordt het jokersymbool ‘wild’. Dit betekent dat het symbool voor elk ander symbool kan tellen bij een winnende combinatie.

Gebruik de CHOOSE-BET-knop om tussen het basisspel en het clubspel te schakelen. Met deze knop wordt tevens de inzetkeuze van het clubspel bepaald.

Gokkast Wild and Wild Clubspel

Het clubspel wordt op de bovenste 3 rollen gespeeld met 5 winlijnen. Er zijn 3 inzetkeuzes aanwezig, namelijk inzet 5, 10 en 20 credits per spin. Bij alle inzetkeuzes tellen de Wildsymbolen als joker.

Bij inzet 5 en 10 credits kunnen dezelfde prijzen gewonnen worden. Het verschil is echter dat er bij inzet 10 credits extra kans op een winnende combinatie gemaakt kan worden. Dit gebeurt zodra er een wildsymbool in zicht is en er geen winnende combinatie is. De volgende spin kan er dan namelijk met slechts 2 symbolen een winnende combinatie gemaakt worden. Die symbolen moeten dan wel op de 1e en 2e rol verschijnen.

Bij inzet 20 credits wordt het nog interessanter. Er zijn hier grotere prijzen te winnen en een wildsymbool in zicht zonder winnende combinatie biedt op de volgende spin nog meer kans op een prijs. De volgende spin kan er namelijk met slechts 2 symbolen al een winnende combinatie gemaakt worden. Nu kunnen de symbolen echter op zowel rol 1 en 2 als rol 2 en 3 verschijnen voor een winnende combinatie van 2 symbolen.

Gebruik de COLLECT-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen.