Wild Rush

gokkast Wild RushSpeel Wild Rush in fullscreen

Gokkast Wild Rush heeft een leuk bonusspel, met als prijs een winnende combinatie plus kans op herhaling. Verder is er een kop- en muntfunctie in het basisspel, evenals een mysterierprijs voor kroonsymbolen. Het clubspel kan gespeeld worden met 2 verschillende inzetten op 5 winlijnen.

Basisspel

Het basisspel wordt gespeeld op de onderste drie rollen met 1 winlijn. Elke spin kost 1 credit. Gunstige posities van rollen worden automatisch vastgehouden, maar kunnen eventueel weer vrijgegeven worden met de RESET-knop. Rollen kunnen ook handmatig worden vastgehouden met de betreffende HOLD-knoppen.

De kroonsymbolen geven kriskras in beeld een mysterieprijs. Ze moeten wel van links naar rechts in beeld zijn op de rollen, dus op rol 1 en 2 of rol 1, 2 en 3. Twee kroonsymbolen zijn goed voor een mysterieprijs tussen 2 en 50 credits, bij drie symbolen wordt een prijs gewonnen tussen 5 en 100 credits.

Gewonnen credits kunnen gegokt worden met de HEAD- en TAIL-knoppen, of aan de clubmeter worden toegevoegd met de SAVE-knop. Met de COLLECT-knop worden de credits aan de creditmeter toegevoegd.

Gokkast Wild Rush Clubspel

Gebruik de CHOOSE-BET-knop om te schakelen tussen het basisspel en het clubspel. Met deze knop kan ook de inzet in het clubspel gekozen worden.

Het clubspel kan gespeeld worden met inzet 5 of 10 credits. Bij beide inzetten hoort hetzelfde prijstabel. Er wordt op de bovenste drie rollen gespeeld met 5 winlijnen.

Inzet 5
Bij inzet 5 credits zijn de BAR-symbolen op de tweede rol ‘wild’. Dit betekent dat ze voor elk ander symbool tellen, als er een winnende combinatie gemaakt kan worden. Zelfs voor WILD-RUSH-symbolen.

Inzet 10
Bij inzet 10 credits zijn de BAR-symbolen op alle rollen wild. Dit betekent nog meer kans op winnende combinaties en het Wild Rush bonusspel.

Wild Rush Bonusspel
Het bonusspel wordt geactiveerd door 3 WILD-RUSH-symbolen in zicht. Zodra dit spel geactiveerd is, kan met de Startknop worden gedraaid naar een willekeurige winnende combinatie. Dit is echter niet alles, want er kan vervolgens met wederom de START-knop worden bepaald of er nog een prijs wordt gewonnen. Er kan namelijk op ‘STOP!’ of op ‘RUSH!’ worden gestopt, waarbij ‘RUSH!’ recht geeft op nog een winnende combinatie. Dit wordt herhaald totdat er op ‘STOP!’ wordt geëindigd.

Gebruik de COLLECT-knop om credits van de clubmeter naar de creditmeter te verplaatsen.